Zwaar verlies UFC-ster McGregor! 'Flinke domper' Nieuws
Nieuws

Zwaar verlies UFC-ster McGregor! 'Flinke domper'

Zwaar verlies UFC-ster McGregor! 'Flinke domper'

De Ierse UFC-ster verwierf vorig jaar de Black Forge Inn. McGregor's Jemi Ventures Ltd kreeg onlangs een bouwvergunning van de gemeenteraad van Dublin voor een grote uitbreiding van het cafe-restaurant. De pub ging pas in juli van dit jaar open na een zeven cijferige make-over van het pand (lees meer onder video).

Uit rekeningen ingediend door Jemi Ventures Ltd blijkt dat eind vorig jaar een boekwaarde van € 3,64 miljoen aan het cafégebouw en de materiële activa verwerkt zijn. Het verlies van vorig jaar omvat een niet-contante afschrijvingslast van € 317.262.

Rijkste atleet ter wereld

De recente vergunningverlening omvat een deel één deel twee verdiepingen tellende uitbreiding aan de achterkant van de pub. De uitgaven vormen slechts een deel van de uitgaven van McGregor aan onroerend goed, in de omgeving van Dublin in de afgelopen tijd.

Echt pijn zal het verlies in de portemonnee niet doen. Eerder dit jaar stond McGregor bovenaan de Forbes-lijst van de best betaalde atleet ter wereld voor 2020/21. Forbes schatte dat McGregor in de 12 maanden tot eind mei 2021 € 153 miljoen verdiende. Het cijfer omvat $ 158 miljoen van aanbevelingen en de verkoop van een meerderheidsbelang in zijn whiskymerk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws