'Zwaar genaaid!' Vechter pissed off over uitslag wedstrijd (video)
Home / Nieuws / ‘Zwaar genaaid!’ Vechter pissed off over uitslag wedstrijd (video)

‘Zwaar genaaid!’ Vechter pissed off over uitslag wedstrijd (video)

'Zwaar genaaid!' Vechter pissed off over uitslag wedstrijd (video)

Elisandra Ferreira protesteert tegen haar verlies in het titelgevecht tegen Anastasia Nikolakakos. De twee stonden tegenover elkaar tijdens Pallas Athena Women’s Fighting Championship 2 in Calgary, Canada, op 27 augustus.

Ferreira ontmoette Canada’s ongeslagen Nikolakakos voor de titel van 105 pond. Ze beschuldigt de lokale vechter van het uitdelen van illegale stoten in de loop van het gevecht. De scheidsrechter trok geen punten af ​​en de jury kenden Nikolakakos uiteindelijk de winst toe. Zelfs nadat deze een illegale knie tegen het hoofd van Ferreira plaatste aan het einde van het gevecht.

Ferreira deed haar beklag tegen MMA-Fighting. ,,Ik weet niet of ze die overtredingen heeft begaan omdat ze zich in gevaar voelde”, zegt Ferreira. ,,Ze haalde me vroeg in ronde vier neer en ging naar de zijcontrole en kneep me in het hoofd. Er is geen manier dat dit niet opzettelijk was. Ik weet niet waarom ze die fouten beging, maar dat zijn drie fouten en geen punten afgetrokken.”

Niks schelen

,,Je kunt haar de overtredingen zien begaan in de video. In haar interview na het gevecht zei ze dat fouten gebeuren. Ze verontschuldigde zich niet, ze zei alsof het normaal was.” Nikolakakos werd ook om een reactie gevraagd. ,,”Het kan me niet schelen wat ze zeggen, eerlijk gezegd is dit de eerste keer dat ik het hoor, want ik let hier gewoon niet op, dus bedankt dat je me dit laat weten.”

Ferreira zei dat ze in beroep is gegaan bij de Calgary Combative Sports Commission in de hoop dat het resultaat wordt teruggedraaid naar een no-contest. ,,De commissie heeft ermee ingestemd om het gevecht te herzien, maar heeft me nog niet verteld of ze het zullen vernietigen”, aldus Ferreira.

Bekijk ook

'Badr moet nu eens blijven staan!' Bonjasky over partij tegen Overeem

‘Badr moet nu eens blijven staan!’ Bonjasky over partij tegen Overeem

Ik snap dat hij wil entertainen

'Reteslecht'! Anthony Joshua is geen boksmachine koning

‘Reteslecht’! Anthony Joshua sloopt boksmachine (video)

Boksicoon Joshua sloeg een DAZN-boksmachine kapot

Vechtlegende Fedor snapt dienstweigeraars niet! 'Vechten in Oekraïne, niet zeuren'

Vechtlegende Fedor snapt dienstweigeraars niet! ‘Vechten in Oekraïne, niet zeuren’

De Bellator zwaargewicht vechter heeft een warme relatie met de Russische President Poetin

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page