Zuur! NL'er Geven verliest discutabel gevecht (video) Nieuws
Nieuws

Zuur! NL'er Geven verliest discutabel gevecht (video)

Zuur! NL'er Geven verliest discutabel gevecht (video)

Hubert Geven zat het allemaal niet mee, de Nederlandse vechtkampioen reisde af naar Canada om te knokken, moest 70% van zijn gage afgeven en verloor eerder vandaag zijn wedstrijd tegen Shane Campbell.

Voor Geven liep het tijdens het Unified MMA evenement niet echt gladjes, de Nederlandse topvechter kreeg een verlies voor zijn kiezen. Eerder moest Geven al 70% van zijn vechtgeld afstaan anders wilde Campbell niet vechten, reden Geven kwam te zwaar van de weegschaal voor zijn wedstrijd gewicht.

Waar zijn ze toch

Geven ging akkoord om toch tegen Campbell te knokken en leverde daar dus dik geld op in. De Nederlander die MMA wereldkampioen is en een van de weinige die het aandurfde om Bare Knuckle te boksen werd in ronde twee door Campbell gedomineerd. Campbell voormalige UFC-vechter zei na afloop het zat te zijn haast geen tegenstanders te krijgen (lees verder onder tweet).

,,Waar zij toch die vechters die durven, wij moesten helemaal een grote kampioen uit Nederland halen", zei Campbell die zijn titel behoudt. Op social media gingen stemmen op om de UFC te bewegen Campbell terug te halen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws