Zoon SLOOPT stiefvader die moeder mishandelde! 'Flik dit nooit meer' Nieuws
Nieuws

Zoon SLOOPT stiefvader die moeder mishandelde! 'Flik dit nooit meer'

Zoon SLOOPT stiefvader die moeder mishandelde! 'Flik dit nooit meer'

Een tiener die het niet langer aan kon zien dat zijn moeder mishandeld werd door zijn stiefvader nam wraak. Hij mepte de bruut alle kanten op in het bijzijn van zijn moeder. De jongen had bokslessen genomen om zich te kunnen verweren tegen het zinloze geweld.

Wat doe je als je ziet dat je moeder constant met blauwe ogen rondloopt, dan volgt er een keer wraak. De jongen in de video zou naar verluidt het huiselijke geweld niet meer hebben kunnen aanzien. Hij volgde een aantal bokslessen om uiteindelijk de straf uit te kunnen voeren.

Nu is geweld op geen enkele manier goed te keuren, maar stel je de vraag wat jij zou doen als iemand van wie je houdt constant bruut geweld ervaart. De vrouw liet zich ook niet onbetuigd en liet in niet mis te verstane woorden haar man weten het nooit meer te flikken. De boodschap is vast aangekomen te oordelen aan de schreeuw van de man aan het einde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws