Zoon en dochter Peter Aerts succesvol in Japan! Nieuws
Nieuws

Zoon en dochter Peter Aerts succesvol in Japan!

Zoon en dochter Peter Aerts succesvol in Japan!

De spreekwoordelijk appel valt in de familie van Peter Aerts niet ver van de boom, Marciano Aerts en Montana Aerts succesvol in kickboksen!

Foto: Efight Japan
Foto: Efight Japan

Wat is er mooier voor een ouder als je kinderen in je voetsporen treden, Peter Aerts zelf een van Nederlands topvechters en meervoudig wereldkampioen kan zeker trots zijn op zijn zoon en dochter.

K-1 Peter Aerts Spirit 2017

Afgelopen weekend werd het amateur kickboksen toernooi K-1 Peter Aerts Spirit 2017 Kanto toernooi gehouden in Japan. De internationale vriendschappelijke wedstrijd, zag de oudste zoon Marciano Aerts en oudste dochter Montana Aerts als deelnemers. Het was hun eerste gevecht in Japan, een land waar hun vader zeker geen onbekende is, en gezien wordt als een van de grootste vechtsporters ter aarde, en laten wij eerlijk zijn dit is ook zo. Nederland kan trots zijn op vechtsporters als Peter Aerts die Nederland in de K1 in Japan en daarbuiten op de kaart heeft gezet.

Spannende partijen en overwinningen

Montana nam het op tegen Haruka Kurahashi, Montana won de partij overtuigend met een 2-0 overwinning. Ook zoon Marciano liet zich niet onbetuigd en won tegen Uchida op TKO. De ambities liggen hoog zo gaf Marciano aan; "Natuurlijk wil ik een professioneel kickbokser zijn". En zowel RIZIN en de MMA (Mixed Martial Arts) staan op zijn verlanglijstje.

Foto: Efight Japan
Foto: Efight Japan

Jonge vechtsporters de toekomst

Vele jonge vechtsporters trainen dagelijks om hun ambities te verwezenlijken. En wat is er nog mooier dat nageslacht van bekende vechtsporters de kar trekken, super om te zien en dit werkt zeker mee aan de positieve kijk op de sport, en zal bijdrage aan het feit dat meer jongeren voor vechtsport zullen kiezen. Hopelijk zullen meer media berichten over dit soort talenten, want helaas gebeurt dit nog veel te weinig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws