Zoon beruchte maffiabaas blijkt succesvol MMA pro vechter! Nieuws
Nieuws

Zoon beruchte maffiabaas blijkt succesvol MMA pro vechter!

Zoon beruchte maffiabaas blijkt succesvol MMA pro vechter!

Tweede pro partij

Gotti is geboekt om tegen Eddie Haws (0-1) de kooi in te gaan in een weltergewicht gevecht in Westbury, NY op Long Island tijdens een CES-show op 4 mei. Dit is niet Gotti's eerste MMA-optreden in New York omdat hij verschillende amateur in de staat registreerde voordat hij vorig jaar pro werd. Hij zal zeker willen imponeren voor zijn thuis publiek.

Veel MMA talent in New York

"Met de ongelooflijke hoeveelheid pro-talenten in de regio New York, het openen van een divisie, is er een logische stap in onze uitbreiding in de richting van de oostkust", zei Jimmy Burchfield Jr., CEO van CES MMA in een persbericht. "John Gotti III maakte zijn pro-debuut in Rhode Island in oktober. Nu is het tijd voor hem om een thuis wedstrijd te doen. "

Een echte knokker zit het in het bloed

Gotti is een nieuwigheid op dit punt, de naam zal hem altijd volgen, maar tegelijkertijd zal het een paar deuren openen. Als hij een echte vechter is, zou hij uitzonderlijk goed moeten presteren met een naam als Gotti.

Zoon beruchte maffiabaas blijkt succesvol MMA pro vechter!
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws