Zooitje! Jurylid vuurt machinegeweer af en vechtende dwergen (video) Nieuws
Nieuws

Zooitje! Jurylid vuurt machinegeweer af en vechtende dwergen (video)

Zooitje! Jurylid vuurt machinegeweer af en vechtende dwergen (video)

Als je denkt dat het niet gekker kan bekijk dan deze video's eens. Een jurylid die een Kalashnikov afvuurt, vechtende dwergen en mislukte trucjes. Dat is wat tegenwoordig het Russische MMA publiek moet aantrekken.

Tijdens het Tuff Enough evenement is Moskou gisteren maakte een jurylid duidelijk dat er niet met hem te sollen viel. Om dat kracht bij te zetten vuurde hij een machine geweer af. Of hij iemand geraakt heeft is niet te hopen.

Op de persconferentie voor Arena Fight waren het twee ondermaatse mannetjesputters die met elkaar op de vuist gingen. De twee die een gevecht gepland hadden besloten alvast maar op elkaar los te gaan.

Dan nog als kers op de taart een vechter die denkt een halve Bruce Lee te zijn en een achterwaartse salto uitvoert. Deze mislukt helaas en de vechter staat op alsof er niets aan de hand is. Dan maar liever UFC of Bellator kijken, toch?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws