Zo houdt Rico Verhoeven gedwongen het hoofd boven water – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Zo houdt Rico Verhoeven gedwongen het hoofd boven water

Zo houdt Rico Verhoeven gedwongen het hoofd boven water

Zo houdt Rico Verhoeven het hoofd boven water

Rico Verhoeven is naast wereldkampioen kickboksen ook een succesvol zakenman. Om zijn restaurant te redden moest de kampioen creatief zijn.

Niet alleen in de ring is Verhoeven een strategisch denker en verslaat hij zijn tegenstanders, ook er buiten levert de kampioen een strijd en wel tegen covid-19. Om precies te zijn met het restaurant van de topatleet, welke na geopend te zijn vorig jaar slechts 10 dagen open was.

Trots

De lockdown dwingt iedere horeca ondernemer om innovatief te zijn. Zo ook Verhoeven die afgelopen week met de viering van het eerste jaar van het restaurant, zegt blij te zijn met de afhaal mogelijkheid.

,,Ons restaurant Mood streetfood viert vandaag haar 1-jarig bestaan. Na 10 dagen met een volgeboekt restaurant werden we geconfronteerd met een lockdown vanwege COVID !. Gelukkig konden we ons aanpassen en met succes overschakelen om af te halen. Zo trots op het team!”, schrijft Verhoeven op Instagram.

Bekijk ook

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page