Ziggo Sport en Talpa in gevecht om uitzendrechten kickboksen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ziggo Sport en Talpa in gevecht om uitzendrechten kickboksen

Ziggo Sport en Talpa in gevecht om uitzendrechten kickboksen

Vorige week vertelde John de Mol tijdens het afscheid van Humberto Tan in RTL’s Late Night dat hij de uitzend rechten wil van GLORY Kickboxing toernooien. Ook liet hij doorschemeren dat er gesprekken waren in de afrondende fase. Echter meld Showbizznetwork.nl vandaag dat dit helemaal nog niet zeker is.

Ziggo Sport en Talpa in gevecht om uitzendrechten kickboksen

Tripel A sporten onder de vlag van Talpa

Showbizznetwork.nl sprak klaarblijkelijk een woordvoerder van Ziggo, die zegt dat Ziggo de rechten graag wil behouden. Echter ging deze niet in detail op de zaak in. De Mol wil de zogenaamde Triple A sporten naar zich toe trekken waar ook vechtsporten onder vallen, naast Formule 1 racen. De zender Veronica valt onder de vlag van Talpa en dat is de plek om dit soort sporten te laten zien, aldus de Mol.

Het gevecht om de uitzendrechten is begonnen

Het wordt dus nog even een gevecht buiten de ring om de uitzendrechten tussen Talpa en Ziggo. Een goede ontwikkeling is dat er in ieder geval wordt gemikt om het kickboksen in dit geval meer mainstream te maken, of dit nu bij Talpa of Ziggo gebeurt. Er wordt namelijk al jaren gestreden om het kickboksen positief te positioneren, met dit soort initiatieven zal dit het proces alleen maar versnellen.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page