ZIEN! Geblinddoekt knokken: 'Stelletje gekken in MMA-kooi'(video) Nieuws
Nieuws

ZIEN! Geblinddoekt knokken: 'Stelletje gekken in MMA-kooi'(video)

ZIEN! Geblinddoekt knokken: 'Stelletje gekken in MMA-kooi'(video)

Geblinddoekt kooivechten, nog nooit eerder gezien? Laat je dan verrassen door de video. In Rusland kan het tijdens Epic Fighting Championship in Moskou. Net als je denkt dat het niet gekker kan....

Wat moeten we er van zeggen, met een blinddoek de MMA-kooi in en dan maar hopen dat je wat raakt. Epic Fighting Championship staat bekend om de meest bizarre gevechten, de laatste toevoeging lijkt dus met je ogen bedekt knokken.

Analyse van de knotsgekke wedstrijd leert dat eerst twee man elkaar te lijf gaan. Deze worden bijgestaan door vechters zonder blinddoek die aanwijzingen schreeuwen. De regels zijn niet helemaal duidelijk, maar het lijkt dat als je eenmaal een beuk hebt uitgedeeld de andere twee mee mogen doen.

Dit leidt tot rare toestanden in de kooi. De reacties op het gevecht varieren van 'helemaal top' tot 'wat een stelletje gekken'. Wat moeten we hier nu weer van denken?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws