ZIEN! Bokser gooit rivaal uit de ring: 'Schandalig dit' (video) Nieuws
Nieuws

ZIEN! Bokser gooit rivaal uit de ring: 'Schandalig dit' (video)

ZIEN! Bokser gooit rivaal uit de ring: 'Schandalig dit' (video)

Montana Love werd afgelopen weekend gediskwalificeerd voor zijn gevecht met Stevie Spark nadat hij de Australiër UIT de ring had gegooid. Spark werd over het bovenste touw de ring uitgewerkt. Wat de scheidsrechter ertoe bracht het gevecht voortijdig te beëindigen.

Love, 27, was eerder neergehaald in het superlicht gewicht gevecht in Cleveland voordat hij door een botsing van hoofden een snee boven zijn oog opliep. In de zesde ronde duwde Love Spark vanuit het midden van de ring helemaal terug naar de touwen.

Op schoot

Van daaruit smeet hij Spark, 26, over het bovenste touw en helemaal de ring uit, recht voor promotor Eddie Hearn. Gelukkig was de Australier ongedeerd en klauterde hij snel terug in de ring. Hij kreeg de overwinning overhandigd nadat Love werd gediskwalificeerd.

Na het gevecht sprak Hearn, die Love promoot, de diskwalificatie uit als een "schandalige beslissing". De Matchroom-chef had geen beter zicht kunnen hebben nadat Spark praktisch op zijn schoot viel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws