Zielig! Bokslegende Mayweather is tweede na God (video) Nieuws
Nieuws

Zielig! Bokslegende Mayweather is tweede na God (video)

Zielig! Bokslegende Mayweather is tweede na God (video)

Floyd Mayweather Jr, is een absolute bokslegende en staat voor sommige fans op gelijke voet met God. De bokser is in Dubai en wordt daar vereerd.

Nu is Mayweather wel wat gewend. Maar wat de bokslegende gisteren overkwam op zijn rondreis door het land sloeg daadwerkelijk alles. Een fan die de bokser aanbidt, kon bijna niet meer op zijn benen staan, toen hij oog in oog kwam te staan met zijn idool.

We nemen hem mee

,,Voor mij ben je naast God tweede favo, je bent mijn held", aldus de man die bijna flauw viel. Mayweather en zijn gevolg waren onder de indruk. Zij vonden het zielig om de man aan zijn lot over te laten. ,,We moeten hem nu overal mee naar toen nemen", zei een van Mayweathers bodyguards.

Ook Mayweather zelf, die de man overeind hielp voelde sympathie en ging met de man op de foto. Mayweather wordt verwacht dat hij dit voorjaar in een demo wedstrijd bokst in Dubai, ongetwijfeld zal de fan daar naar uit kijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws