ZIEKTE: Bellator kampioen doet afstand van wereldtitel Nieuws
Nieuws

ZIEKTE: Bellator kampioen doet afstand van wereldtitel

ZIEKTE: Bellator kampioen doet afstand van wereldtitel
ZIEKTE: Bellator kampioen doet afstand van wereldtitel

Rafael Lovato Jr. doet afstand van Bellator middengewicht Titel vanwege voortdurende medische problemen.

Naar aanleiding van de medische complicaties die eind vorige maand openbaar werden gemaakt door Rafael Lovato Jr. (10-0), heeft de Bellator-middengewichtkampioen besloten afstand te doen van zijn 185-pond wereldtitel. Bellator zal plannen voor de vacante middengewicht titel in de komende dagen aankondigen.

Verslagenheid

De ongeslagen Lovato Jr. versloeg oud-kampioen Gegard Mousasi om de titel te winnen bij Bellator 223 in Londen op 22 juni 2019. "Mijn reis met mijn team en familie om de Bellator-wereldkampioen middengewicht te worden, was ongelooflijk en iets dat ik voor altijd zal koesteren", zei Lovato Jr.

"Dit is een ongelooflijk uitdagende tijd geweest voor Lovato Jr., zijn team en zijn gezin thuis", aldus Bellator President Scott Coker. “Hij is een echte krijger en ik kan niet genoeg over hem zeggen voor zo'n moeilijke beslissing. Zijn gezondheid is de prioriteit voor ons en we zullen met hem blijven samenwerken om de volgende stappen in zijn carrière aan te pakken. ”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws