Zet UFC-baas White 'KO' geslagen vechter op delete lijstje?
Home / Nieuws / Zet UFC-baas White ‘KO’ geslagen vechter op delete lijstje?

Zet UFC-baas White ‘KO’ geslagen vechter op delete lijstje?

Zet UFC-baas White 'KO' geslagen vechter op delete lijstje?

Greg Hardy, ging knock-out tegen Tui Tuivasa afgelopen weekend op UFC 264 in Las Vegas. Dit verlies kan de voorheen flink getypte Hardy wel eens zijn toekomst bij de UFC gaan kosten. Dana White de UFC baas zegt dat diens carrière wellicht onzeker is.

Er was een tijd dat Greg Hardy perfect leek in de ogen van Dana White. Zelfs nadat deze in december vorig jaar via TKO verloor van Marcin Tybura, vond White nog steeds dat hij er verdomd goed uitzag in de UFC kooi.

Dat veranderde allemaal nadat Hardy werd uitgeschakeld door Tai Tuivasa in de eerste ronde zaterdag. Nu voelt de UFC-president zich onzeker over de toekomst van zijn zwaargewicht vechter.

Onzeker

,,Vanavond was een grote avond voor hem. Vanavond was echt een grote avond’, vertelde White aan verslaggevers na de wedstrijd. ,,Tai Tuivasa zou een echte overwinning voor hem zijn geweest. Dus ik weet niet wat dit na vanavond voor hem betekent.”

De UFC heeft de afgelopen periode een groot aantal vechters ontslagen die of niet meer presteerde dan wel een tijd niet actief hadden gevochten. Of White nu Hardy aan de kant zal schuiven is niet ondenkbaar. Of er moet een wonder gebeuren dat Hardy zijn volgende tegenstander als die komt kan verslaan.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page