Zelfmoordactie! UFC'er Brendan Schaub redt kinderen (video) Nieuws
Nieuws

Zelfmoordactie! UFC'er Brendan Schaub redt kinderen (video)

Zelfmoordactie! UFC'er Brendan Schaub redt kinderen (video)

Een hevig geëmotioneerde Schaub vertelde dat hij een paar dagen geleden over de snelweg reed met zijn vrouw. Deze merkt ongeval op voor hen op met een trekker-oplegger. Terwijl hij om het ongeval heen rijdt, ziet Schaub een jong kind dat met zijn armen zwaait om hulp bovenop een totaal vernielde auto.

Zelfmoord actie

Schaub besluit in actie te komen, maar terwijl hij naar de kinderen rent om de kinderen te helpen, wordt een andere man aangereden door een auto. ,,Mijn schoenen, mijn spijkerbroek, zaten onder de benzine", zegt Schaub. ,,Ik arriveerde bij de auto deze was total loss. Er was een oudere jongen die bleef schreeuwen dat hij niet dood wilde."

,,Ik heb hem gezegd, je gaat niet dood, vriend. Ik pak het portier van de auto en probeer het naar beneden te trekken, maar het lukt niet. We moeten dit raam inslaan om hem eruit te krijgen. We breken het raam en trekken het grotere kind erdoor. Hij had daar ook een broertje die ik losmaakte en eruit stapte.”

Niet slapen

Schaub verlaat uiteindelijk het toneel zodra de hulpdiensten verschijnen. Hij vertelt de lokale autoriteiten zijn verhaal en komt meer te weten over het gezin. Het blijkt dat de vader van het gezin zelfmoord wilde plegen. Hij vertelde zijn kinderen dat zij ‘die dag allemaal naar de hemel zouden gaan’. Vervolgens begon hij tegen het verkeer in te rijden. De actie koste de moeder van de kinderen het leven. Schaub vertelt dat hij 's nachts niet kan slapen en dat hij alleen maar aan de kinderen en hun moeder denkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws