Top MMA vechter trapt fan tegen het hoofd Nieuws
Nieuws

Top MMA vechter trapt fan tegen het hoofd

Top MMA vechter trapt fan tegen het hoofd

MMA vechter laat skills zien en voert precisie trap uit

Georges St-Pierre, de grootste weltergewicht in UFC, is één van de weinige MMA vechters die door grote adverteerders wordt gebruikt om te adverteren. Georges St-Pierre heeft in het verleden marketing gedaan voor Bud Light, met inbegrip van het breken van een fles Budweiser op het hoofd van een fan. Maar liep dat wel goed af?

Onthullende video

Pierre laat zien hoe de reclame voor Bud Light in zijn werk ging, met de veteraan ringspeaker en stem van het Octagon, Bruce Buffer. een Tape werd vrijgegeven waaruit backstage beelden van de opnames blijkt hoe de reclame werd opgezet.

"Dus Georges, ik herinner me dat geweldig gevecht met Matt Hughes, ten je hem knock-out liet gaan met die trap," begon Buffer. "Wat was dat dezelfde trap techniek als gebruikt in de reclame?"

Georges St-Pierre, wiens achtergrond ligt in Kyokushin karate, antwoordde met behulp van Japanse terminologie.

Ja dezelfde ik gebruikte een "Mawashi-geri," zei de vechter.

"Ik wil het weer te zien," zei Buffer. "Wil je het voor mij nog een keer demonstreren?"

Georges St-Pierre had daar maar één antwoord op. "Absoluut"....

Klaar voor de ring

Georges St-Pierre zei dat hij klaar is om te vechten op het volgende toernooi, en dat dit in oktober zou zijn. In reactie daarop heeft de UFC een gepland titel gevecht tegen middengewicht kampioen Michael Bisping. Hopelijk is de vertraging niet te wijten aan marketing en media verplichtingen zoals deze. Georges St-Pierre zal altijd een goede en populaire kerel zijn. Maar als 35 jarige, zal hij niet altijd jong genoeg zijn om te vechten voor een titel in een tweede gewicht divisie, en bewegen in de richting van de onbetwiste MMA G.O.A.T.

Plus, als je een gevecht uitstelt voor het slaan van een biertje? Leuk feitje, Bud Light is het best verkopende bier ter wereld, en het is geel van kleur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws