'Ze maken alles kapot!' UFC-ster Khabib zal niet buigen Nieuws
Nieuws

'Ze maken alles kapot!' UFC-ster Khabib zal niet buigen

'Ze maken alles kapot!' UFC-ster Khabib zal niet buigen

Khabib Nurmagomedov is fel tegen goksites, deze zullen ook al bieden zij miljoenen, niet als sponsor worden geaccepteerd door Rus en zijn eigen MMA-organisatie Eagle FC. Khabib zal niet buigen en wijst op het gevaar.

In ons land is sinds oktober vorig jaar het online gokken bij Casino's en inzetten bij grote sportwedden sites legaal. Gelijk met de start van de nieuwe markt werd deze onderdeel van een anti beweging, vooral linkse regeringspartijen zijn tegen. Want het zou gokverslaving in de hand werken. Khabib lijkt daar net zo over te denken.

,,We hebben de bookmakers niet nodig. Hoeveel jonge mensen gaan naar deze sites en raken verslaafd? Hoeveel gezinnen worden erdoor geruïneerd?", zegt Khabib. ,,Gokken staat op één lijn met drugs. Het promoten ervan is hetzelfde als het promoten van drugs."

Een nobel streven van de Rus, die echter wel commentaar krijgt omdat hij wel sponsoren accepteert met een discutabele achtergrond. ,,Edel van hem, alleen geld van krijgsheren en andere dubieuze bronnen is betrouwbaar", schrijft een Twitter gebruiker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws