'Ze houden anti Covid medicijnen achter!' Boze UFC-baas White Nieuws
Nieuws

'Ze houden anti Covid medicijnen achter!' Boze UFC-baas White

'Ze houden anti Covid medicijnen achter!' Boze UFC-baas White

De UFC-baas deed zijn uitspraken tijdens de persconferentie na het UFC Vegas 46 evenement afgelopen nacht in Las Vegas. White die eind vorig jaar zwaar corona opliep zegt te zijn genezen door onder het gebruik van monoklonale antilichamen, vitaminedruppels en ivermectine (lees meer onder video).

White kreeg de tip deze te gebruiken van Podcaster en UFC commentator Joe Rogan, deze was door het gebruik ook snel weer op de been. Monoklonale antilichamen zijn antilichamen die buiten het lichaam zijn nagemaakt. Ivermectine is een anti-parasitair geneesmiddel dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen, parasitaire mijten en luizen.

Net snoepjes

Ivermectine wordt bij de mens met name gebruikt tegen rivierblindheid, maar ook in de veterinaire geneeskunde bij onder meer paarden, herkauwers, honden en vogels. Volgens White die zweert bij de combinatie weten artsen van de werking maar houden dit achter. Terwijl als je belt deze snel beschikbaar zijn.

Ook zegt White dat het makkelijker is om pijnbestrijding middelen te krijgen, die volgens hem levensgevaarlijk zijn. ,,Deze delen ze uit of het Tic Tac snoepjes zijn. Maar iets wat helpt tegen corona doet men moeilijk over", aldus een nog woeste White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws