'Ze houden anti Covid medicijnen achter!' Boze UFC-baas White
Home / Nieuws / ‘Ze houden anti Covid medicijnen achter!’ Boze UFC-baas White

‘Ze houden anti Covid medicijnen achter!’ Boze UFC-baas White

Dana White, de grote baas van vechtsport organisatie de UFC zegt dat er bewust anti Covid-19 medicijnen niet worden voorgeschreven.

De UFC-baas deed zijn uitspraken tijdens de persconferentie na het UFC Vegas 46 evenement afgelopen nacht in Las Vegas. White die eind vorig jaar zwaar corona opliep zegt te zijn genezen door onder het gebruik van monoklonale antilichamen, vitaminedruppels en ivermectine (lees meer onder video).

White kreeg de tip deze te gebruiken van Podcaster en UFC commentator Joe Rogan, deze was door het gebruik ook snel weer op de been. Monoklonale antilichamen zijn antilichamen die buiten het lichaam zijn nagemaakt. Ivermectine is een anti-parasitair geneesmiddel dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen, parasitaire mijten en luizen.

Net snoepjes

Ivermectine wordt bij de mens met name gebruikt tegen rivierblindheid, maar ook in de veterinaire geneeskunde bij onder meer paarden, herkauwers, honden en vogels. Volgens White die zweert bij de combinatie weten artsen van de werking maar houden dit achter. Terwijl als je belt deze snel beschikbaar zijn.

Ook zegt White dat het makkelijker is om pijnbestrijding middelen te krijgen, die volgens hem levensgevaarlijk zijn. ,,Deze delen ze uit of het Tic Tac snoepjes zijn. Maar iets wat helpt tegen corona doet men moeilijk over”, aldus een nog woeste White.

Bekijk ook

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

‘Waar is mijn f*cking contract?’ Kooivechter daagt UFC-baas uit

De indrukwekkende vertoning markeerde de tweede opeenvolgende overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page