'Ze hebben geprobeerd mij te breken': Ron Smoorenburg vechtfilm acteur spreekt Nieuws
Nieuws

'Ze hebben geprobeerd mij te breken': Ron Smoorenburg vechtfilm acteur spreekt

'Ze hebben geprobeerd mij te breken': Ron Smoorenburg vechtfilm acteur spreekt

Ron Smoorenburg, vechtflim acteur en vechtsporter is vooral bekend om zijn vecht scene met de bekende Kung fu ster Jackie Chan. De Nederlander die in ontelbare films acteerde spreekt zich voor het eerst uit welke harde weg hij heeft moeten gaan.

In een interview met Viking Samuari op YouTube verteld Smoorenburg hoe bepaalde personen getracht hebben zijn carrière te ondermijnen, zelfs toen hij net begon al probeerde de vechtsporter te dwarsbomen. ,,Ik kreeg de rol om tegen Jackie Chan een eind scene te doen voor de film Who am i in 1998", zegt Smoorenburg. ,,Echter waren de originele stuntlieden die mee zouden doen jaloers en probeerde de boel te saboteren. "

Smoorenburg verteld dat hij achteraf ook beschimpt werd en onterecht beschuldigd van onkunde. ,,Er werden video banden verspreidt waarin ik belachelijk werd gemaakt", aldus Smooerburg die nu in Thailand woont met zijn gezin. Bekijk de video KLIK HIER (Engels) voor meer details en onthullingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws