'Zand erover en door!' Straatgevecht zorgt voor verwarring (video) Nieuws
Nieuws

'Zand erover en door!' Straatgevecht zorgt voor verwarring (video)

'Zand erover en door!' Straatgevecht zorgt voor verwarring (video)

Een video van twee autobestuurders die midden op de weg vechten in MMA-stijl voordat ze elkaar de hand schudden en vredig wegrijden heeft voor nogal wat verwarring gezorgd. De verwarrende video is meer dan 4,9 miljoen keer bekeken op Twitter.

De video toont twee jonge jongens die midden op de weg vechten op een onbeschreven locatie. Beide jongens slaan en schoppen elkaar. Het gevecht eindigt abrupt waardoor de kijkers nogal in de war raken.

Beide jongens maken plotseling een einde aan het gevecht en pakken hun spullen op die op straat zijn gevallen. De jongens geven dan een handdruk in MMA-stijl voordat ze vredig wegrijden. De jongens rijden dan weg als het stoplicht op groen springt.

Zo kan het ook

Kijkers reageren verschillend op de virale en verwarrende video van het straatgevecht. Een van hen zei: ,,Wat is er net gebeurd? Lol!!.” Een ander zei: ,,Dit was waarschijnlijk de raarste shit die ik vandaag heb gezien."

Een derde gebruiker was verbaasd en schreef: ,,Wacht wat??? Heb ik het openingsgedeelte gemist?" Er duiken wel vaker video's van op straat vechtende personen op maar die eindigen in de regel niet zo vredig als deze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws