Zal top Judoka Michael Korrel zijn prestaties van 2017 overtreffen? Nieuws
Nieuws

Zal top Judoka Michael Korrel zijn prestaties van 2017 overtreffen?

Zal top Judoka Michael Korrel zijn prestaties van 2017 overtreffen?

Hij zal echter hard moeten werken en de resultaten van vorig jaar overtreffen om zijn positie te behouden.

Wereld nummer één Michael Korrel heeft een geweldig 2017 beleefd. Met een overwinning bij de Grand Slam in Baku heeft de Nederlander zijn leidende positie gecementeerd. Twee finales in december in Tokio en de World Masters gaven hem genoeg punten om de jackpot veilig te stellen. Zes medailles dit jaar in kwalificatiegebeurtenissen is zelfs beter dan de stijging van vorig jaar. Hij zal echter hard moeten werken en de resultaten van vorig jaar overtreffen om zijn positie te behouden.

Zal top Judoka Michael Korrel zijn prestaties van 2017 overtreffen?

De 23-jarige viervoudige Nederlands kampioen zorgt voor zijn fans en sponsors.

Korrel gaat voor goud en hoewel hij er niet in geslaagd is om een ​​andere medaille te behalen op Europese of Wereldkampioenschappen, blijft hij een top mededinger bij elk evenement. De 23-jarige viervoudige Nederlands kampioen zorgt voor zijn fans en sponsors. Hij is loyaal aan zijn mening en is ervan overtuigd dat hij in de toekomst de leider van de wereldranglijst zou moeten zijn. Maar de concurrentie U100kg is enorm met World Champion Wolf (JPN), wereld nummer twee Liparteliani die net als Denisov een succesvolle overgang naar deze categorie maakte.

Haga die plotseling een tweede keuze is in Japan

Mammadov en Gasimov schitteren nog steeds in de top 10, de Hongaarse Miklos Cirjenics, die verrassende en spectaculaire artiesten zoals Toma Nikiforov en Jorge Fonseca, kunnen voor iedereen een plaag zijn. De Russische Zankishjev werd voor de meesten een wegversperring en we noemden zelfs 2015 Wereldkampioen Haga niet, die plotseling een tweede keuze is in Japan. Het leiden van de U100kg-categorie is een gigantische prestatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws