Zal Gegard Mousasi Bellator verlaten en terug gaan naar de UFC? Nieuws
Nieuws

Zal Gegard Mousasi Bellator verlaten en terug gaan naar de UFC?

Zal Gegard Mousasi Bellator verlaten en terug gaan naar de UFC?

Zal Gegard Mousasi na afloop van zijn contract met Bellator, terug gaan naar de UFC als zwaargewicht?

Afgelopen week schoven Gegard Mousasi en zijn trainer Bert Kops aan bij de Vechtersbazen podcast uitzending, een wekelijks terugkerende show waar men discussieert over vechtsporten en alles daarom heen. In de ontspannen sfeer werd er gesproken over allerlei zaken, en natuurlijk ook op de visie voor de toekomst. De manier waarop Vechtersbazen hun podcast houden is zeer boeiend en de moeite waard om naar te kijken en te volgen, dit kan via hun eigen Youtube kanaal mocht je de live uitzending hebben gemist.

Zal Gegard Mousasi Bellator verlaten en terug gaan naar de UFC?

Zelfstandig zonder agentschap en een contract bij Bellator

Gegard Mousasikoos voor een zelfstandig agentschap nadat hij in 2017 geen overeenkomst met de UFC kon sluiten voor een nieuw contract. De vechter zou daarop volgend een deal sluiten met Bellator MMA. Mousasi heeft sindsdien zijn debuut gemaakt onder de concurrerende promotie van de UFC. Voor zijn debuut in de Bellator stond Mousasi tegenover Alexander Shlemenko. De voormalige UFC vechter behaalde een unanieme beslissingoverwinning op zijn tegenstander, terwijl hij door vocht met een flinke blessure aan zijn oogkas.

Gezelligheid aan tafel bij Vechtersbazen maar toch even serieus babbelen

Mousasi ging dus onlangs met zijn coach aan tafel zitten tijdens de podcast om een verscheidenheid aan onderwerpen te bespreken. Tijdens de podcast bespraken Mousasi en zijn coach Kops de mogelijkheid dat de vechter terugkeert naar de UFC nadat het contract van Mousasi met Bellator voltooid zal zijn. Bert Kops liet weten dat hij graag zou willen dat Mousasi terugkeerde naar de UFC. Mousasi legde toen uit dat hij dit als een zwaargewicht zou willen doen, omdat hij beweerde dat hij moe was van het afvallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws