Home / Nieuws / Zak Cummings uitgeschakeld voor UFC Fight Night 124 wegens blessure

Zak Cummings uitgeschakeld voor UFC Fight Night 124 wegens blessure

Het eerste bezoek van de UFC aan St. Louis heeft een van zijn eerste vechters verloren.

De site Combat Press meldt dat Zak Cummings is uitgeschakeld voor YFC Fight Night 124 wegens een blessure, dit werd heeft bevestigd door bronnen in de buurt van weltergewicht Zak Cummings. Hij heeft een blessure opgelopen en is uit zijn gevecht met de Braziliaanse Thiago Alves verwijderd. De bronnen hebben ervoor gekozen om anoniem te blijven omdat ze niet bevoegd waren om publiekelijk over de kwestie te spreken, volgens Combat Press.

Zak Cummings uitgeschakeld voor UFC Fight Night 124 wegens blessure
Foto: UFC

Derde opeenvolgende overwinning tegen de voormalige titel uitdager Alves

Cummings uit Kansas City zocht zijn derde opeenvolgende overwinning tegen de voormalige titel uitdager Alves. Voorafgaand aan de geplande match-up had Cummings Nathan Coy en Alexander Yakovlev eerder verslagen. Alves, ondertussen, leek voort te bouwen op een winst op voormalige middengewicht titel uitdager Patrick Cote. Vanwege de last-minute aard van de verwonding van Cummings is het onwaarschijnlijk dat Alves op de kaart blijft. Op dit moment heeft de UFC echter nog geen officiële aankondiging gedaan.

Nog geen officiële aankondiging gedaan

UFC Fight Night 124 vindt plaats vanuit het Scottrade Center in St. Louis. Het wordt bekroond door vedergewicht match-up tussen veteraan Jeremy Stephens en de Doo Ho Choi. De hoofdkaart van de nacht wordt uitgezonden op Fox Sports 1, waarbij de voorlopige kaart wordt verdeeld tussen Fox Sports 1 en UFC Fight Pass. Het gevecht tussen Cummings en Alves zou naar verwachting het deel van het evenement op televisie beginnen. Aangezien de promotie nog geen officiële aankondiging heeft gedaan, is het onbekend welke Fight Pass-wedstrijd wordt gepromoot voor de televisie-uitzending.

Bekijk ook

GLORY 60: Harut Grigorian geblesseerd, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

Het nieuws dat Harut Grigorian zijn titel niet zal verdedigen zaterdagavond in Lyon tijdens Glory ...