YouTuber: 'Mijn levensdoel is het slopen van Conor McGregor' (video)
Home / Nieuws / YouTuber: ‘Mijn levensdoel is het slopen van Conor McGregor’ (video)

YouTuber: ‘Mijn levensdoel is het slopen van Conor McGregor’ (video)

Jake Paul de YouTube vlogger en bokser zegt dat hij UFC-ster Conor McGregor wil slopen. Sterker nog hij zegt er zijn levenswerk van te willen maken.

Paul boekte een ongelooflijke knock-out overwinning op voormalig NBA-speler Nate Robinson. De YouTuber stond in het co-main event van het Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. gevecht van afgelopen weekend.

De knock-out van Paul ging viraal mede doordat Robinson een tijd buiten westen op het canvas lag. En trok de aandacht van talloze MMA-vechters, boksers en zelfs hockeyspelers. Al heeft hij nog maar twee prof boksgevechten achter zich, lijkt het of iedereen met Paul de ring in wil. En hij met iedereen.

De eindbaas

Zo heeft de Amerikaan zijn zinnen gezet op UFC superster Conor McGregor. Paul beticht hem ervan niet te kunnen boksen en daagt de Ier dan ook uit. Paul zei tegen ESPN dat hij zo gefocust is op McGregor dat hij zijn leven wijdt aan het verslaan van hem. Maar hij zei ook dat hij eerst nog een paar gevechten wil voordat hij het opneemt tegen de ‘eindbaas’.

,,Ik wijd mijn leven aan het verslaan van Conor McGregor. Hem slopen. Financieel ben ik al een van de grootste prijsvechters. en er zijn nog maar een paar bazen om af te vinken en te verslaan en te veroveren”, zei Paul.

Ik pak ze allemaal

,,Ik wil eerst met nog een paar mensen vechten, denk ik. Dat zijn we aan het uitzoeken. Ik wil de wereld bewijzen dat ik al deze vechters knock-out ga slaan. Conor McGregor kan misschien de eindbaas zijn. Als we een videogame speelden, zou hij de eindbaas kunnen zijn. Ik ga waarschijnlijk met pensioen nadat ik McGregor heb verslagen”, aldus Paul.

Op dit moment zou Paul waarschijnlijk niet op kunnen tegen McGregor. De Amerikaan is pas drie jaar bezig met zijn bokscarrière en heeft lang niet de ervaring die McGregor in vechtsport heeft. Maar het geld kruipt waar het niet gaan kan. En als er veel geld te verdienen valt is McGregor wellicht over te halen met Paul een gevecht aan te gaan.

Bekijk ook

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! 'Eerste in zijn soort'

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! ‘Eerste in zijn soort’

In totaal zullen 16 atleten deelnemen aan de reeks

Rauwe vleeseter 'Liver King' ontmaskert door MMA-kampioen

Rauwe vleeseter ‘Liver King’ ontmaskert door vechtkampioen

Liver King veroordeelde het gebruik van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page