🎥 ⚠️ GLORY Kickbokser waarschuwt: 'Praat er over' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / 🎥 ⚠️ GLORY Kickbokser waarschuwt: ‘Praat er over’

🎥 ⚠️ GLORY Kickbokser waarschuwt: ‘Praat er over’

Yousri Belgaroui een van de bekende namen uit de stal van Glory Kickboxing waarschuwt voor het gebruik van lachgas. Het gebruik onder jongeren maar ook volwassenen neemt toe, veelal zonder zich te beseffen wat de schadelijke gevolgen zijn.

Het gebruik van lachgas (N2O, distikstofmonoxyde), brengt grote gevaren met zich mee. In het verleden werd gebruikt als narcosemiddel dat bij operaties in ziekenhuizen werd gebruikt. De jeugd maar ook volwassenen ontdekte het gas als genotmiddel. Maar gebruik op lagere termijn kan zeer schadelijk zijn. Zo vermeld Jellinek op haar site wat er zoal kan gebeuren.

Levensgevaarlijk

“Lachgas kan leiden tot zuurstoftekort in de hersenen. Daarbij kun je concentratiestoornissen of hoofdpijn krijgen, duizelig worden, je evenwicht verliezen, verward zijn, misselijk worden, last hebben van gevoelloosheid of tintelingen of flauwvallen. Het risico is dat je hard kunt vallen.” (Bron Jellinek)

Topatleet Belgaroui voert campagne tegen het gebruik van lachgas in een video om zo te waarschuwen voor de gevolgen van het gas.

Bekijk ook

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan

Wraakgevecht! Usman vs Covington 2 gepland voor november

Kamaru Usman en Colby Covington zullen het eindelijk nog een keer over doen in de UFC-kooi.

Ringarts hecht opengeslagen wenkbrauw MMA-vechter aan elkaar

Jason Wilnis drukte gisteren zijn stempel op de MMA-wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page