YOKKAO opent wereldwijd Muay Thai pop-up trainingscentra! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / YOKKAO opent wereldwijd Muay Thai pop-up trainingscentra!

YOKKAO opent wereldwijd Muay Thai pop-up trainingscentra!

YOKKAO staat altijd in de voorhoede van trends en innovatie en is nu klaar om een ​​nieuw initiatief te lanceren: de YOKKAO Pop-Up Training Centers.

Het pop-upconcept is de trend van het moment over de hele wereld van Verenigde Staten, Canada, China, Japan, Mexico, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk naar Australië. Hoewel de trend wijdverspreid is, blijft hij grotendeels binnen de wereld van retail en mode. YOKKAO introduceert nu het pop-upconcept voor de allereerste keer in de vecht- en fitnessindustrie en het is klaar om de wereld stormenderhand te veroveren.

Na de succesbevordering van YOKKAO-seminars over de hele wereld, zal het pop-up trainingscentrum de actie een stap verder brengen. Door samen te werken met sportscholen over de hele wereld, zullen YOKKAO-vechters en trainers de beroemde authentieke Muay Thai-training op dezelfde manier aanbieden als in het YOKKAO Training Center in Bangkok.

Het YOKKAO Training Center Bangkok heeft geen introductie nodig

Bezocht door CNN, Wall Street Journal, National Geographic en lokale media. Gelegen in het hart van het centrum van Bangkok, de sportschool is de thuisbasis van veel van de topvechters in het Muay Thai, zoals Saenchai, Singdam en Manachai. Met gemakkelijke toegankelijkheid, legendes ter plekke en training van wereldklasse, wordt het een vaste waarde op de routes van elke Muay Thai-fan die de Thaise hoofdstad bezoekt. Stel je nu voor dat je het YOKKAO-trainingscentrum precies voor de deur hebt!

Voor elke stop wordt van de YOKKAO Fight Teamleden en trainers verwacht dat ze een tijdelijk van een paar dagen tot enkele weken blijven. Het eerste YOKKAO Training Center verschijnt in Italië. VK, VS en Australië met meer landen die in de komende dagen zullen worden aangekondigd. Wannneer en of Nederland volgt is nog niet aangekondigd.

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page