YOKKAO opent wereldwijd Muay Thai pop-up trainingscentra! Nieuws
Nieuws

YOKKAO opent wereldwijd Muay Thai pop-up trainingscentra!

YOKKAO opent wereldwijd Muay Thai pop-up trainingscentra!

YOKKAO staat altijd in de voorhoede van trends en innovatie en is nu klaar om een ​​nieuw initiatief te lanceren: de YOKKAO Pop-Up Training Centers.

Het pop-upconcept is de trend van het moment over de hele wereld van Verenigde Staten, Canada, China, Japan, Mexico, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk naar Australië. Hoewel de trend wijdverspreid is, blijft hij grotendeels binnen de wereld van retail en mode. YOKKAO introduceert nu het pop-upconcept voor de allereerste keer in de vecht- en fitnessindustrie en het is klaar om de wereld stormenderhand te veroveren.

Na de succesbevordering van YOKKAO-seminars over de hele wereld, zal het pop-up trainingscentrum de actie een stap verder brengen. Door samen te werken met sportscholen over de hele wereld, zullen YOKKAO-vechters en trainers de beroemde authentieke Muay Thai-training op dezelfde manier aanbieden als in het YOKKAO Training Center in Bangkok.

Het YOKKAO Training Center Bangkok heeft geen introductie nodig

Bezocht door CNN, Wall Street Journal, National Geographic en lokale media. Gelegen in het hart van het centrum van Bangkok, de sportschool is de thuisbasis van veel van de topvechters in het Muay Thai, zoals Saenchai, Singdam en Manachai. Met gemakkelijke toegankelijkheid, legendes ter plekke en training van wereldklasse, wordt het een vaste waarde op de routes van elke Muay Thai-fan die de Thaise hoofdstad bezoekt. Stel je nu voor dat je het YOKKAO-trainingscentrum precies voor de deur hebt!

Voor elke stop wordt van de YOKKAO Fight Teamleden en trainers verwacht dat ze een tijdelijk van een paar dagen tot enkele weken blijven. Het eerste YOKKAO Training Center verschijnt in Italië. VK, VS en Australië met meer landen die in de komende dagen zullen worden aangekondigd. Wannneer en of Nederland volgt is nog niet aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws