YOKKAO opent wereldwijd Muay Thai pop-up trainingscentra! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / YOKKAO opent wereldwijd Muay Thai pop-up trainingscentra!

YOKKAO opent wereldwijd Muay Thai pop-up trainingscentra!

YOKKAO staat altijd in de voorhoede van trends en innovatie en is nu klaar om een ​​nieuw initiatief te lanceren: de YOKKAO Pop-Up Training Centers.

Het pop-upconcept is de trend van het moment over de hele wereld van Verenigde Staten, Canada, China, Japan, Mexico, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk naar Australië. Hoewel de trend wijdverspreid is, blijft hij grotendeels binnen de wereld van retail en mode. YOKKAO introduceert nu het pop-upconcept voor de allereerste keer in de vecht- en fitnessindustrie en het is klaar om de wereld stormenderhand te veroveren.

Na de succesbevordering van YOKKAO-seminars over de hele wereld, zal het pop-up trainingscentrum de actie een stap verder brengen. Door samen te werken met sportscholen over de hele wereld, zullen YOKKAO-vechters en trainers de beroemde authentieke Muay Thai-training op dezelfde manier aanbieden als in het YOKKAO Training Center in Bangkok.

Het YOKKAO Training Center Bangkok heeft geen introductie nodig

Bezocht door CNN, Wall Street Journal, National Geographic en lokale media. Gelegen in het hart van het centrum van Bangkok, de sportschool is de thuisbasis van veel van de topvechters in het Muay Thai, zoals Saenchai, Singdam en Manachai. Met gemakkelijke toegankelijkheid, legendes ter plekke en training van wereldklasse, wordt het een vaste waarde op de routes van elke Muay Thai-fan die de Thaise hoofdstad bezoekt. Stel je nu voor dat je het YOKKAO-trainingscentrum precies voor de deur hebt!

Voor elke stop wordt van de YOKKAO Fight Teamleden en trainers verwacht dat ze een tijdelijk van een paar dagen tot enkele weken blijven. Het eerste YOKKAO Training Center verschijnt in Italië. VK, VS en Australië met meer landen die in de komende dagen zullen worden aangekondigd. Wannneer en of Nederland volgt is nog niet aangekondigd.

Bekijk ook

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! 'Eerste in zijn soort'

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! ‘Eerste in zijn soort’

In totaal zullen 16 atleten deelnemen aan de reeks

Rauwe vleeseter 'Liver King' ontmaskert door MMA-kampioen

Rauwe vleeseter ‘Liver King’ ontmaskert door vechtkampioen

Liver King veroordeelde het gebruik van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page