Yoel Romero wil Jake Paul straffen: 'Kan niet langer zo'
Home / Nieuws / Yoel Romero wil Jake Paul straffen: ‘Kan niet langer zo’

Yoel Romero wil Jake Paul straffen: ‘Kan niet langer zo’

Yoel Romero wil Jake Paul pak straffen: 'Hij moet vernederd worden'

Yoel Romero hoopt het pad van Jake Paul te kruisen. De meervoudige UFC-titeluitdager en huidige Bellator vechter is klaar om over te stappen naar de bokswereld en de strijd aan te gaan met YouTube-ster en ongeslagen bokser Jake Paul.

Topvechter Romero die deze vrijdag weer in actie komt bij Bellator 285 tegen veteraan Melvin Manhoef, vindt dat Paul een reality check nodig heeft. ,,Diezelfde jongen, Jake Paul, ja, ja, hij”, zei Romero toen hem werd gevraagd met wie hij zou willen boksen. ,,Hij moet nederig worden, moet laten weten dat hij een echte atleet niet kan verslaan. Het maakt niet uit hoe hard hij traint. Hij kan er niet één verslaan.”

Paul staat momenteel gepland voor zijn zesde professionele bokswedstrijd. Hij gaat het opnemen tegen de 47-jarige voormalig UFC-kampioen Anderson Silva in een wedstrijd van acht ronden op 29 oktober in Phoenix, Arizona. Paul is geen onbekende in het ontmoeten van MMA-grootheden in de boksring.

Ik pak hem aan

De YouTube-ster boekte twee opeenvolgende overwinningen op voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley. Daarvoor had hij voormalig ONE en Bellator kampioen Ben Askren uitgeschakeld. Ongeacht Paul, Romero hoopt te gaan boksen voordat alles is gezegd en gedaan.

Romero, een meervoudig wereldkampioen worstelen en een Olympisch zilveren medaillewinnaar die Cuba vertegenwoordigt, kwam uit een boksfamilie. Zijn vader probeerde hem over te halen de boksroute af te leggen, maar uiteindelijk ging hij in plaats daarvan worstelen.

Bekijk ook

Russische MMA-kampioen Vladimir Mineev opgeroepen om te vechten in oorlog tegen Oekraïne

Russische MMA-kampioen opgeroepen om te vechten in oorlog tegen Oekraïne

De voormalige Russische paratrooper is de eerste bekende vechter

Afgelast! Gevecht Tyson Fury en Anthony Joshua gaat niet door

Afgelast! Gevecht Tyson Fury en Anthony Joshua gaat niet door

Tyson Fury heeft verklaard dat hij niet zal vechten

Fitness trucje loopt verkeerd af! 'Eet die gewichten' (video)

Fitness trucje loopt verkeerd af! ‘Eet die gewichten’ (video)

Fitnessoefeningen zijn goed voor atleten in diverse sporten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page