VIDEO: Yodsanklai Fairtex komt terug uit pensioen en vecht 4 februari op KLF 69 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Yodsanklai Fairtex komt terug uit pensioen en vecht 4 februari op KLF 69

VIDEO: Yodsanklai Fairtex komt terug uit pensioen en vecht 4 februari op KLF 69

Brekend nieuws: Yodsanklai Fairtex komt terug uit pensioen en zal waarschijnlijk op KLF 69 Guiyang “Final’s Night” vechten!

Een van de meest gerenommeerde Muay Thai-vechters uit Thailand, Yodsanklai Fairtex kondigde officieel zijn afscheid aan in juni 2017. Via een post op Facebook en maakte hij een conclusie van zijn uitstekende carrière in de kunst van acht ledematen. “Hallo iedereen, mijn vrienden, broers, zussen en fanclub. Ik wil iedereen nu vertellen dat Yodsanklai Fairtex de handschoenen officieel ophangt.” Echter blijkt dat hij een terugkeer zal maken naar de ring en wel op zeer korte termijn.

Yodsanklai vertelt over zijn terugkeer en clash met Buakaw

In een interview met Liu Yanquing van Fairtex die o.a. verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de trainingen bij Fairtex gym sprak Yodsanklai Fairtex over zijn aankomende terugkeer naar de ring. Op de vraag waarom hij in eerste instantie zijn pensioen aankondigde was hij duidelijk, “dit kwam door de pijn van een opgelopen blessure, en ik wist niet meer waarvoor ik vocht”, en bloot ik plotseling te stoppen”, aldus Yodsanklai. Maar de situatie met mijn blessure is nu zo dat ik weer kan trainen, en mee competeren de ring!”

Volgende gevecht in de steigers en Buakaw zal ik zeker nog treffen in de ring

Yodsanklai die onlangs tekende bij de Ivy organisatie laat aan hen over waar en wanneer hij vecht, als dit op Kunlun zal zijn dan sta ik daar zegt hij desgevraagd. Ook ziet hij zichzelf weer tegen Buakaw Banchamek in de ring staan binnen afzienbare tijd, mits er goede afspraken worden gemaakt. Op de vraag hoe hij over Banchamek denkt en wie de sterkste van hen is antwoordde hij dat dit alleen besluit kan worden in de ring, praten erover heeft weinig zin. Als Buakaw voor je zou staan wat zou je dan tegen hem zeggen? Ik zal dan zeggen dat hij een goede vechter is, en ik zal hem niet persoonlijk beledigen, ik wil hem in de ring terecht wijzen.

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page