Yassine el Atar eerste Nederlandse deelnemer aan Karate Combat Nieuws
Nieuws

Yassine el Atar eerste Nederlandse deelnemer aan Karate Combat

Yassine el Atar eerste Nederlandse deelnemer aan Karate Combat
Yassine el Atar eerste Nederlandse deelnemer aan Karate Combat

Karate Combat maakt een stevige opmars door, de organisatie die ondersteunt wordt door vechtsport legende Bas Rutten houdt wereldwijd events. En nu is er de eerste Nederlandse deelnemer die voor ons land de "fight pit" in gaat bekend gemaakt.

In navolging van grote namen binnen het karate zoals 5 voudig Wereld Kampioen Rafael Aghayev uit Azerbeidjan, Davy Dona Frankrijk, Wereldkampioen, Sajad Ganjzadeh, Zabiollah Poorshab uit Iran, en Georges Tzanos uit Griekenland, heeft ook Yassine EL Attar aansluiting gevonden.

Japan

El Atar heeft zijn eerste partij in het karate combat aangenomen en zal uitkomen in Japan aankomende december, Yassine's bijnaam is The Princem hij is 25 jaar en 1.73m lang komt uit in de lightweight klasse. Hij traint de laatste 13 jaar bij Karateschool Fighting Nabil in Amsterdam en is in het bezit van de zwarte band 1e dan.

Daarnaast word Yassine getraind en begeleid door Harold van Fight Masters in Almere. Hij traint in de meeste gevallen in de ochtend uren terwijl er in de avond uren nog Karate getraind word in Amsterdam Yassine staat op scherp het wachten is nu nog op de tegenstander. Zodra zijn tegenstander bekend is maken wij er uiteraard direkt melding van, more to come soon !

Over Karate Combat

Het vechten is volledig full contact, met regels ontwikkeld door vechtkunstendeskundigen en topvechters, en vindt plaats in de Karate Combat Fight Pit, waarop patent is aangevraagd en bedoeld is om continue actie aan te moedigen. Via een ingenieus systeem zijn de vechters te volgen en wordt hun lichaamstoestand belicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws