Xiaomi ROAD FC 046: Halve Finales $ 1 Miljoen lichtgewicht toernooi bekend gemaakt! Nieuws
Nieuws

Xiaomi ROAD FC 046: Halve Finales $ 1 Miljoen lichtgewicht toernooi bekend gemaakt!

Xiaomi ROAD FC 046: Halve Finales $ 1 Miljoen lichtgewicht toernooi bekend gemaakt!

De halve finales voor het Xiaomi ROAD FC 046 $ 1 Miljoen toernooi zijn bekend gemaakt!

ROAD Fighting Championship maakt bekend dat de wedstrijden van de halve finale voor het $ 1 miljoen lichtgewichttoernooi op Xiaomi ROAD FC 046 zullen plaatsvinden in de Jangchung Arena in Seoul, Zuid-Korea op 10 maart 2018.

Xiaomi ROAD FC 046: Halve Finales $ 1 Miljoen lichtgewicht toernooi bekend gemaakt!

Ronys Torres tegen Shamil Zavurov

Ronys Torres (36-5, Nova Uniao) is de Shooto Brazil-kampioen. In het toernooi versloeg hij Ermek Tlauov, Rusland Trials winnaar Elnur Agaev, en Tom Santos allemaal binnen de eerste ronde op weg naar de halve finale. Torres is een superieure grappler en heeft een finishsnelheid van 80%. Shamil Zavurov (34-5-1, Akhmat Fight Club) is de Octagon FS-kampioen. In het toernooi versloeg hij Kim Wong-Gi, Leo Kuntz en Khuukhenkhuu Amartuvshin allemaal bij beslissing om de halve finale te halen. Zavurov heeft meedogenloze takedowns en is meester in afmattend worstelen. Torres pronkt graag met zijn geweldige techniek om de finish te behalen, terwijl Zavurov bereid is zijn tegenstanders elke ronde te slopen. Deze halve finale wedstrijd is een contrast in stijlen tussen de beste lichtgewichten uit Brazilië en Rusland.

Shimoishi Kota tegen Mansour Barnaoui

Shimoishi Kota (21-4, Shooto Gym Blows) is de voormalige DEEP Lichtgewicht titel uitdager en winnaar van de Japan Trials. In het toernooi versloeg hij zowel Park Dae-Sung als China Trials-winnaar Bao Yincang op weg naar de halve finale. Shimoishi staat aan de top van zijn carrière,en staat er bekend om zijn tegenstanders op de grond te overweldigen. Mansour Barnaoui (16-4, Team Magnum) is de voormalige M-1 en BAMMA-kampioen. Hij heeft eerste ronde submissions over Ki Won-Bin, Kim Chang-Hyun en Nandin-Erdene om de halve finale te bereiken. Barnaoui is een jong fenomeen met een uitstekende timing en een vlekkeloze greep. Shimoishi grijpt snel in om het gevecht op de grond te krijgen, terwijl Barnaoui naar de opening zoekt om in elke positie te finishen, staan ​​of worstelen. Kracht, timing en techniek zullen allemaal te zien zijn in deze halve finale wedstrijd.

Opengewicht kampioenschap

Het belangrijkste evenement is Openweight Champion Mighty Mo die zijn title verdedigt tegen Myung Hyun-Man. Myung is Mo's enige tegenstander om de derde ronde met hem te halen in de laatste 4 jaar. Fans kunnen zeker een oorlog verwachten! Xiaomi ROAD Fighting Championship 046, 10 maart 2018. Jangchung Arena Seoul, Zuid-Korea

Xiaomi ROAD FC 046 Opengewicht kampioenschap

Mighty Mo tegen Myung Hyun-Man ($ 1 Miljoen Toernooi Halve Finale Wedstrijd)

Ronys Torres tegen Shamil Zavurov ($ 1 Miljoen Toernooi Halve Finale Wedstrijd)

Shimoishi Kota tegen Mansour Barnaoui

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws