Home / Nieuws / WWE Worstelen: Nederlandse kandidaten doen auditie in Duitsland

WWE Worstelen: Nederlandse kandidaten doen auditie in Duitsland

Foto: Courtesy of WWE

Meer dan 40 mannen en vrouwen zetten deze week hun eerste stap in de richting van WWE Superstardom tijdens WWE’s historische allereerste talentenjacht in Duitsland.

De try-out, die zondag begon en tot en met woensdag door zal gaan, wordt gehouden op Motorworld in Keulen en bestaat uit atleten die bijna twee dozijn verschillende landen vertegenwoordigen.

Jurn Sijtzema, aka Jurn Simmons, uit Heeg, Nederland is een van de kandidaten samen met Emil Sitoci. Sijtzema, die in 2017 een WWE-test in Londen bijwoonde, is een voormalige WXW Unified World Wrestling Champion. Hij heeft gestreden in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Veteraan

Worstelveteraan Emil Sitoci heeft een achtergrond in judo en gymnastiek, Sitoci is op 18-jarige leeftijd naar de VS verhuisd om te leren worstelen. Hij heeft onder andere gevochten tegen Kevin Owens, Jushin “Thunder” Liger en Billy Gunn.

WWE Performance Centre Hoofd Coach Matt Bloom, Robbie Brookside en Sarah Stock leiden het kamp, en twee van NXT’s European Superstars, Marcel Barthel uit Duitsland en Fabian Aichner uit Italië staan klaar om te helpen met het begeleiden van de kandidaten door middel van de oefeningen.

Verschillende achtergronden

Atleten die de audities bijwonen, vormen een breed scala aan sporten en disciplines, waaronder amateurworstelen, mixed martial arts, boksen, strongman-wedstrijden, rugby, basketbal, handbal en bodybuilding. Talloze kandidaten uit de onafhankelijke scène in Europa willen zich ook graag onderscheiden van de groep.

Hoe de Nederlandse kandidaten het er van af zullen brengen zal aankomende dagen bekend worden.

Bekijk ook

Youtuber en vechtsport fan Zackstube overleden

Treurig nieuws: Youtuber Zackstube overleden

Treurig nieuws Youtuber Zackstube is vandaag overleden. Hij was klein van stuk maar deed grote ...

Gepest meisje slaat meedogenloos terug (video)

Wraak: gepest MMA-meisje slaat meedogenloos terug (video)

Pesten is van alle tijden, echter lijkt deze de afgelopen jaren verhard. Van kopschop video’s ...

Bare knuckle bokser legt fraude bij promotor bloot (video)

Chris Leben vertelt zijn kant van het verhaal na het ontmaskeren van de frauderende WBKFF-initiatiefnemers. ...