WWE Worstelen: ‘Kampioen Roman Reigns getroffen door kanker, levert titel in’ Nieuws
Nieuws

WWE Worstelen: ‘Kampioen Roman Reigns getroffen door kanker, levert titel in’

WWE Worstelen: ‘Kampioen Roman Reigns getroffen door kanker, levert titel in’
WWE Worstelen: ‘Kampioen Roman Reigns getroffen door kanker, levert titel in’

Slecht nieuws voor Roman Reigns een van de top worstelaars binnen WWE Universal Championship. Hij vocht enige jaren gelden tegen leukemie, de ziekte was onder controle maar stak recent in alle hevigheid de kop weer op.

Na vooral afwezig te zijn geweest tijdens de live-evenementen van dit afgelopen weekend en geruchten over een blessure die rondgingen, verscheen Roman Reigns gisteren in het openingssegment van Monday Night RAW en kondigde aan dat de leukemie waarmee hij 11 jaar gelden mee had afgerekend weer terug was.

Roman Reigns, echte naam Joe Anoa'i, kreeg de diagnose kanker toen hij 22 was. Nadat hij had gehoord dat het was teruggekeerd, besloot Reigns slechte nieuws te vertellen tijdens het WWE Universal Championship op live-tv op en kondigde aan: "Op dit moment is het beste wat ik kan doen naar huis gaan en focus op mijn familie en mijn gezondheid te hebben. "

Dankwoord

Reigns bedankte zijn fans en het publiek, een applaus en staande ovatie vulden de arena daarna voegde Reigns toe: "Dit is in geen geval een pensioneringsrede want nadat ik klaar ben met het wederom verslaan van de leukemie, kom ik terug naar huis."

"Ik zal dit winnen," zei Reigns. "Ik kom terug en je zult me heel snel weer terug zien."

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws