WWE Superster Rich Swann geschorst voor het leven Nieuws
Nieuws

WWE Superster Rich Swann geschorst voor het leven

WWE Superster Rich Swann geschorst voor het leven

WWE Superster Rich Swann is gearresteerd in Florida en beschuldigd van ontvoering en vrijheidsberoving.

De politie van Gainesville heeft het incidentrapport gisteren zondag op Twitter gepost en de WWE heeft later aangekondigd dat Swann was geschorst voor het leven. Volgens TMZ Sports zei de politie dat Swann vrijdag met zijn vrouw naar huis reed, toen een ruzie tussen hen escaleerde. Swann's vrouw is Vannarah Riggs, die beter bekend staat als de worstelaar Su Yung. Ze maakte meer dan een jaar deel uit van WWE's ontwikkelingssysteem in Florida Championship Wrestling voordat ze in 2011 onafhankelijk werd en kon vechten waar ze wilde.

Foto: WWE
Foto: WWE

Swann en Riggs waren naar verluidt op weg naar huis na een van haar wedstrijden toen ze besloot het voertuig te verlaten waar ze in zaten tijdens de ruzie. Swann greep naar verluidt Riggs 'arm', nam haar in een nekklem en probeerde haar terug in de auto te krijgen terwijl ze schreeuwde om hulp. Tijdens het incident had Swann de auto niet op de rem gezet en als gevolg hiervan rolde hij tegen een telefoonpaal.

Volgens het politierapport zegt Swann dat hij Riggs niet heeft aangevallen.

Swann kan worden veroordeeld tot maximaal vijf jaar in de gevangenis als hij werd veroordeeld voor de ontvoering beschuldigingen. Hij wordt ook vastgehouden voor de aanklacht voor geweld en wordt vastgehouden in de gevangenis van Alachua, volgens het rapport.

De 26-jarige debuteerde in de WWE in 2014 en verhuisde een jaar later naar NXT voordat hij in 2016 debuteerde bij Raw. Hij won het Cruiserweight Championship op de eerste aflevering van 205 Live maar verloor uiteindelijk de titel van Neville. Swann stond op het punt om Drew Gulak te ontmoeten in de ring, en een partij tegen Enzo Amore was ook in voorbereiding, echter ziet het er naar uit dat hij zijn volgende gevecht in een cel zal moeten doen....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws