WWE-ster daagt Mike Tyson uit voor Bare Knuckle gevecht Nieuws
Nieuws

WWE-ster daagt Mike Tyson uit voor Bare Knuckle gevecht

WWE-ster daagt Mike Tyson uit voor Bare Knuckle gevecht

WWE-ster Bobby Lashley beweert dat hij een blote vuist bokswedstrijd met Mike Tyson wil en 100% zal winnen. De 46-jarige Lashley keerde recentelijk terug naar zijn professionele worstel roots. In een recent interview met Fightful onthulde Lashley dat hij is benaderd 'door een bare-knuckle boxing organisatie' over een mogelijk gevecht met Tyson in Madison Square Garden.

Steven Muehlhausen van DAZN heeft sindsdien bevestigd dat Bare Knuckle Fighting Championship [BKFC], die op 20 augustus een show in Londen zal houden, het 'bare-knuckle-boksbedrijf' was waarnaar Lashley verwees.

Respect

,,Lashley heeft in het verleden met hen gesproken, net als Tyson, maar geld was toen een struikelblok en is nu niet het geval. Tyson is weer aan het trainen in de sportschool met Rafael Cordeiro.” Ondanks dat hij tegen Tyson wil vechten, houdt Lashley vol dat hij niets dan respect heeft voor de bokslegende (lees verder onder video).

,,Het zou een enorme eer zijn om tegen Mike Tyson te vechten. ,,Als ik 'Iron Mike' zou vangen met een klap om hem neer te halen, ben ik de beste persoon ter wereld. Ik ben in films, ik ben overal, ik ben de grootste sportster in de hele wereld als dat ooit is gebeurd.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws