WWE-fans rouwen om dood 'worstel-legende' King Kong Bundy Nieuws
Nieuws

WWE-fans rouwen om dood 'worstel-legende' King Kong Bundy

WWE-fans rouwen om dood 'worstel-legende' King Kong Bundy
WWE-fans rouwen om dood 'worstel-legende' King Kong Bundy

De WWE-fans zijn in rouw nadat de legende King Kong Bundy afgelopen nacht op 61-jarige leeftijd stierf, slechts enkele uren nadat hij een tweet plaatste over een opkomende signeersessie.

Christopher Alan Pallies (bijnaam King Kong Bundy), die 458 pond woog, begon zijn carrière bij het WWF in 1981. Zijn vriend en worstelaars promotor David Herro kondigde zijn dood online aan.

De eerste gedenkwaardige match van King Kong was tegen Special Delivery Jones in 1984 toen hij deze binnen negen seconden versloeg bij de allereerste Wrestlemania.

Tegen Hulk hogan

Het volgende jaar was op hij te zien op vintage Wrestlemania 2, waar hij het tegen Hulk Hogan in een stalen kooi opnam. Hogan pakte de winst, maar King Kong terroriseerde hem op momenten tijdens de wedstrijd en smeet Hogan een aantal keren op het canvas.

Hij maakte furore in de jaren negentig door te vechten tegen andere grote namen, zoals de Undertaker en Mabel. De oorzaak van zijn dood is nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws