WWE commentator 'Mean' Gene Okerlund overleden - Vechtsport Info
Home / Nieuws / WWE commentator ‘Mean’ Gene Okerlund overleden

WWE commentator ‘Mean’ Gene Okerlund overleden

Foto: Youtube

De WWE maakt vandaag bekend dat WWE Hall of Famer Gene Okerlund, de meest herkenbare interviewer in sport-entertainment geschiedenis, op 76-jarige leeftijd is overleden.

“Mean Gene”, zoals hij werd genoemd door collega en worstelaar Jesse “The Body” Ventura, werd voor het eerst bekend als interviewer in de American Wrestling Association.

In 1984 maakte Okerlund de overstap naar WWE, waar hij net zo herkenbaar werd als de Superstars die hij de lastige vragen stelde, waaronder Hulk Hogan. Talloze Hulkster-interviews bevatten de onuitwisbare uitdrukking: “Well you know something ‘Mean’ Gene!”

Hall of Famer

Als de gerespecteerde en betrouwbare man achter de microfoon in WWE stapte Okerlund over van het interviewen en gaf hij commentaar op de eerste rang en organiseerde hij verschillende shows, waaronder All-American Wrestling, Tuesday Night Titans, Wrestling Challenge en Prime Time Wrestling.

‘Mean” Gene Okerlund werd in 2006 in de WWE Hall of Fame opgenomen. Hij zal herintreed worden om zijn charisma en professionalisme. En als een ​​van de meest gedenkwaardige persoonlijkheden binnen de WWE gedurende een carrière van vier decennia.

Bekijk ook

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...