WWE commentator 'Mean' Gene Okerlund overleden Nieuws
Nieuws

WWE commentator 'Mean' Gene Okerlund overleden

WWE commentator 'Mean' Gene Okerlund overleden
WWE commentator 'Mean' Gene Okerlund overleden

De WWE maakt vandaag bekend dat WWE Hall of Famer Gene Okerlund, de meest herkenbare interviewer in sport-entertainment geschiedenis, op 76-jarige leeftijd is overleden.

"Mean Gene", zoals hij werd genoemd door collega en worstelaar Jesse "The Body" Ventura, werd voor het eerst bekend als interviewer in de American Wrestling Association.

In 1984 maakte Okerlund de overstap naar WWE, waar hij net zo herkenbaar werd als de Superstars die hij de lastige vragen stelde, waaronder Hulk Hogan. Talloze Hulkster-interviews bevatten de onuitwisbare uitdrukking: "Well you know something 'Mean' Gene!"

Hall of Famer

Als de gerespecteerde en betrouwbare man achter de microfoon in WWE stapte Okerlund over van het interviewen en gaf hij commentaar op de eerste rang en organiseerde hij verschillende shows, waaronder All-American Wrestling, Tuesday Night Titans, Wrestling Challenge en Prime Time Wrestling.

'Mean" Gene Okerlund werd in 2006 in de WWE Hall of Fame opgenomen. Hij zal herintreed worden om zijn charisma en professionalisme. En als een ​​van de meest gedenkwaardige persoonlijkheden binnen de WWE gedurende een carrière van vier decennia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws