WRAAKGEVECHT: Titelstrijd tussen beruchte bare knuckle boksers
Home / Nieuws / WRAAKGEVECHT: Titelstrijd tussen beruchte bare knuckle boksers

WRAAKGEVECHT: Titelstrijd tussen beruchte bare knuckle boksers

Beruchte bare knuckle bokser zet zijn titel op het spel

Dave Leduc de grote kampioen in Lethwei de meest brute vorm van blote vuist boksen zet in Amerika zijn titel op het spel.

Leduc die normaliter in Myanmar het voormalige Birma vecht is de absolute top in Lethwei. Welke bekend staat als de sport van de 9 ledematen, waar zelfs kopstoten zijn toegestaan. Ook wordt er gewoon doorgevechten na een knock-out.

Eerste keer

Overtime Heroics meldt dat Leduc het zal opnemen tegen Cyrus Washington voor de Lethwei-wereldtitel in Cheyenne, Wyoming. Het is voor het eerst dat een wereldtitel van deze aard plaatsvindt buiten Myanmar.

Leduc plaagde zijn fans de afgelopen weken op Instagram met informatie over zijn volgende potentiële gevecht en nu is het eindelijk officieel. De contracten zijn getekend en dit langverwachte gevecht zal op zaterdag 7 november plaatsvinden.

Kwaad bloed

Er zijn naar verluidt al een paar topnamen uit de wereld van de vechtsporten die betrokken zullen zijn. Nederlandse MMA-legende Bas Rutten, Frank Shamrock, Cung Le en Robin Black hebben allemaal interesse getoond om dit evenement bij te wonen.

De twee vechters hebben in het verleden al eerder tegen elkaar gevochten. Hun eerste gevecht in 2017 eindigde in een gelijkspel omdat het gevecht niet eindigde in een knock-out of TKO. Het was een zeer competitief gevecht.

Bekijk ook

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page