WRAAKGEVECHT: Titelstrijd tussen beruchte bare knuckle boksers Nieuws
Nieuws

WRAAKGEVECHT: Titelstrijd tussen beruchte bare knuckle boksers

WRAAKGEVECHT: Titelstrijd tussen beruchte bare knuckle boksers
WRAAKGEVECHT: Titelstrijd tussen beruchte bare knuckle boksers

Dave Leduc de grote kampioen in Lethwei de meest brute vorm van blote vuist boksen zet in Amerika zijn titel op het spel.

Leduc die normaliter in Myanmar het voormalige Birma vecht is de absolute top in Lethwei. Welke bekend staat als de sport van de 9 ledematen, waar zelfs kopstoten zijn toegestaan. Ook wordt er gewoon doorgevechten na een knock-out.

Eerste keer

Overtime Heroics meldt dat Leduc het zal opnemen tegen Cyrus Washington voor de Lethwei-wereldtitel in Cheyenne, Wyoming. Het is voor het eerst dat een wereldtitel van deze aard plaatsvindt buiten Myanmar.

Leduc plaagde zijn fans de afgelopen weken op Instagram met informatie over zijn volgende potentiële gevecht en nu is het eindelijk officieel. De contracten zijn getekend en dit langverwachte gevecht zal op zaterdag 7 november plaatsvinden.

Kwaad bloed

Er zijn naar verluidt al een paar topnamen uit de wereld van de vechtsporten die betrokken zullen zijn. Nederlandse MMA-legende Bas Rutten, Frank Shamrock, Cung Le en Robin Black hebben allemaal interesse getoond om dit evenement bij te wonen.

De twee vechters hebben in het verleden al eerder tegen elkaar gevochten. Hun eerste gevecht in 2017 eindigde in een gelijkspel omdat het gevecht niet eindigde in een knock-out of TKO. Het was een zeer competitief gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws