Home / Nieuws / WRAAK: Rico Verhoeven uitgedaagd door Marokkaanse ‘Bruce Lee’

WRAAK: Rico Verhoeven uitgedaagd door Marokkaanse ‘Bruce Lee’

Hicham El Mellouli de Marokkaanse Bruce Lee daagt Rico Verhoeven uit

Hicham El Mellouli, beter bekend als de Marokkaanse Bruce Lee. Wil wraak nemen op Rico Verhoeven. Zo wil hij het verlies van Tarik Khbabez afgelopen zaterdag wreken. Maar ook die van andere vechters die van de Nederlander verloren hebben.

Dat Rico Verhoeven door verschillende vechters wordt uitgedaagd is bekend. Echter duikt er ineens een onverwachte vijand op. Hicham El Mellouli aka de ‘Marokkaanse Bruce Lee’ wil knokken tegen de koning van het kickboksen.

El Mellouli lanceerde een uitdaging voor de kickbokskampioen, na diens overwinning op de Marokkaanse Tarik Khbabez afgelopen zaterdag bij Glory 77. De voormalige politieagent wil alle Marokkaanse vechters wreken die door de Nederlandse zwaargewichtkampioen verslagen werden.

Geen onbeschreven blad

In een video op Instagram, zegt El Mellouli met vertrouwen dat hij in staat is de Nederlandse kampioen te verslaan. Bruce Lee heeft gezegd dat hij een topsporter is. Hij benadrukt dat hij een intensieve training volgt waardoor hij Verhoeven zou kunnen verslaan.

El Mellouli werd in het verleden veroordeeld voor mishandeling en poging tot verkrachting. De voormalige politieagent kreeg hiervoor een jaar gevangenisstraf. Maar hij werd uiteindelijk vrijgesproken na 7 maanden in de gevangenis te hebben doorgebracht.

Verhoeven lijkt de uitdagingl achend af te doen en zegt in een reactie: ,,Stop met het toezenden van deze onzin. ”

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page