Worstelaar veegt vloer aan met UFC-vechter Ben Askren (video) Nieuws
Nieuws

Worstelaar veegt vloer aan met UFC-vechter Ben Askren (video)

Worstelaar veegt vloer aan met UFC-vechter Ben Askren (video)
Worstelaar veegt vloer aan met UFC-vechter Ben Askren (video)

Hij staat bekend voor het hebben van een grote mond als het op uitdagen van mede vechters aankomt, MMA-vechter Ben Askren.

Echter snoerde Jordan Burroughs de mond van Askren, die mee deed aan het Beat the Streets "Grapple at the Garden" evenement, dat maandagavond plaatsvond in het Hulu Theatre in Madison Square Garden.

De wedstrijd tussen Burroughs en UFC weltergewicht Askren was een langverwachte. Burroughs, 30, nam goud mee naar huis tijdens de Olympische Spelen van 2016. Askren, 35, was tweevoudig nationaal kampioen op de universiteit van Missouri en eindigde zijn carrière met een record van 153-8.

Snel einde

Het einde van de wedstrijd kwam snel in de tweede ronde nadat een takedown de stand op 11-0 bracht om Burroughs de overwinning te bezorgen door technische valpartij.

Met de charitatieve match-up achter zich kan Askren, die ongeslagen is in MMA, zich nu gaan richten op zijn aanstaande gevecht met Jorge Masvidal op 6 juli op UFC 239 in Las Vegas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws