Home / Nieuws / Worstelaar veegt vloer aan met UFC-vechter Ben Askren (video)

Worstelaar veegt vloer aan met UFC-vechter Ben Askren (video)

Worstelaar veegt vloer aan met UFC-vechter Ben Askren

Hij staat bekend voor het hebben van een grote mond als het op uitdagen van mede vechters aankomt, MMA-vechter Ben Askren.

Echter snoerde Jordan Burroughs de mond van Askren, die mee deed aan het Beat the Streets “Grapple at the Garden” evenement, dat maandagavond plaatsvond in het Hulu Theatre in Madison Square Garden.

De wedstrijd tussen Burroughs en UFC weltergewicht Askren was een langverwachte. Burroughs, 30, nam goud mee naar huis tijdens de Olympische Spelen van 2016. Askren, 35, was tweevoudig nationaal kampioen op de universiteit van Missouri en eindigde zijn carrière met een record van 153-8.

Snel einde

Het einde van de wedstrijd kwam snel in de tweede ronde nadat een takedown de stand op 11-0 bracht om Burroughs de overwinning te bezorgen door technische valpartij.

Met de charitatieve match-up achter zich kan Askren, die ongeslagen is in MMA, zich nu gaan richten op zijn aanstaande gevecht met Jorge Masvidal op 6 juli op UFC 239 in Las Vegas.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT