Home / Nieuws / World Karate Federation voorspelt: Premier League-seizoen 2019 wordt het beste ooit

World Karate Federation voorspelt: Premier League-seizoen 2019 wordt het beste ooit

De internationale karate scène verschuift deze week naar Nederland voor de Karate 1-Premier League

World Karate Federation voorspelt het beste Premier League-seizoen ooit in 2019 terwijl de weg naar de Olympische spelen wordt voortgezet.

De World Karate Federation heeft een beter dan ooit Premier League-seizoen beloofd. Men verzekert dat het 2019 Premier League-seizoen “de impact van de sport zal vergroten” terwijl het zich voorbereidt op zijn olympische debuut in Tokyo 2020.

Nieuwe markten en grotere locaties zijn beloofd voor het vlaggenschip toernooi volgend jaar, met de kalender nu bevestigd.

Modern jasje

Organisatoren streven ook naar een “moderne en uniforme levering van de evenementen” met een “spectaculaire en bijgewerkte wedstrijdlay-out”.

Het wordt een enorm jaar voor atleten die zullen vechten voor kwalificerende plaatsen op de Olympische Spelen in de hoofdstad van Japan.

Expansie

“De enorme vooruitgang van karatewedstrijden wordt niet alleen weerspiegeld in de groeiende populariteit van onze evenementen, maar ook in de toenemende interesse van tv-netwerken over de hele wereld. “

“Het toenemende aantal landen dat wordt vertegenwoordigd in de toernooien en de bloeiende inkomsten die er zijn in de gaststeden die het succes van onze acties ondersteunen, “zei WFF President Antonio Espinós.

Top ervaring

Aangezien de Karate 1-Premier League een van de competities is die een hoger aantal punten toekent aan het Olympisch klassement, zullen we unieke sportmomenten op de tatamis ervaren.

“Ik ben er zeker van dat de zeven Karate 1-Premier League-evenementen in 2019 gewoon onvergetelijk zullen zijn,” vervolgt Espinós.

Meerdere landen

De campagne opent tussen 25 en 27 januari met het evenement in de Franse hoofdstad Parijs, voordat men tussen 15 en 17 februari naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten afreist.

De hoofdstad van Marokko, Rabat, zal tussen 19 en 21 april het toneel zijn voor de competitie en de Chinese stad Shanghai van 7 tot 9 juni.

De spelen

Een voorproefje van de Olympische Spelen zal worden gegeven wanneer Tokyo gastheer is tussen 6 en 8 september, met de Russische hoofdstad Moskou van 4 tot 6 oktober.

Het seizoen wordt afgesloten tussen 29 november en 1 december in de Spaanse hoofdstad Madrid, de gastheer van de Wereldkampioenschappen van dit jaar.

Bekijk ook

‘Ik leef alleen nog voor mezelf’: UFC-ster Khabib is klaar

Khabib Nurmagomedov spreekt vrijuit voor hoe zijn leven zal veranderen nu hij met pensioen is ...

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page