World Fighting League Evenementen nu ook op Vechtsport-online.nl - Vechtsport Info
Home / Nieuws / World Fighting League Evenementen nu ook op Vechtsport-online.nl

World Fighting League Evenementen nu ook op Vechtsport-online.nl

Alles over World Fighting League Evenementen op Vechtsport-online.nl

Bij Vechtsport-Online.nl zullen wij regelmatig de evenementen van World Fighting League, dit omdat onze visie met het promoten op lokaal en opkomend talent 1 op 1 gelijk loopt met World Fighting League. Wij werken graag samen met partijen die lokale talenten promoten, daarnaast is het zo dat de mensen achter World Fighting League ervaren zijn en zelf uit de vechtsport wereld vandaan komen.
World Fighting League is een gevestigde naam in de kickboks wereld, en breidt haar activiteiten uit zoals een aanstaand MMA toernooi. Dit keer zal er geen ring aanwezig zijn op het gala. Op 27 mei zal WFL het eerste volledige MMA-gala gaan opzetten in het Topsport centrum te Almere.

Uitbreiden en richten op Mixed Martial Arts

De organisatie gaat zich nu uitbreiden en zich richten op Mixed Martial Arts. World Fighting League wil de groei van MMA binnen Nederland stimuleren en gaat voorzien in de vraag naar een bekend platform om Nederlands talent op te laten vallen. Daarom zal World Fighting League op 27 mei een volledig MMA-evenement houden, in een full-size cage.

Opkomend talent

De organisatie gaat niet alleen kansen bieden aan lokale en landelijke atleten maar er zal ook ruimte gemaakt worden voor opkomend talent in een aantal amateurpartijen. Van vroegere helden naar jonge beginners, je zult alles gaan zien tijdens het gala en bereid je voor op een avond vol hoogwaardig Mixed Martial Arts.

Grootse aanpak

Omdat de organisatie al bekend is met het opzetten van grootse shows om hun kickboks evenementen heen zal het bij de MMA evenementen niet anders zijn. Ga er maar vanuit dat het groots aangepakt zal worden en verwacht een onvergetelijke show.

Wil je meer info over World Fighting League of de evenementen volg dan hun evenementen hier op de site of ga naar de website om een kijkje te nemen over wat zij zoal meer in hun mars hebben.

Bekijk ook

Gemiste kans! ‘McGregor had MMA-vechters kunnen helpen’

McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval ...

Nieuwe datum Badr vs Wrzosek, Glory keert terug naar Gelredome

Gisteren ontstond er enige commotie toen bleek dat het Glory 78 evenement van 17 juli werd verplaatst.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page