GIGANTISCH WORLD CADET JUNIOR & U21 KAMPIOENSCHAPPEN OP TENERIFE! Nieuws
Nieuws

GIGANTISCH WORLD CADET JUNIOR & U21 KAMPIOENSCHAPPEN OP TENERIFE!

GIGANTISCH WORLD CADET JUNIOR & U21 KAMPIOENSCHAPPEN OP TENERIFE!

De Karate Kampioenschappen voor de junioren zullen op Tenerife gehouden worden! Grootste aantal deelnemers ooit!

De invloed van Karate op jonge leeftijd wordt tentoongesteld op het historische 2017 World Cadet, Junior & U21 Championships dat op Tenerife (Spanje) wordt gehouden. De viering van de jeugd Karate zal van 25 tot 29 oktober de spotlights op de sport richten, in een enorme gebeurtenis.

GIGANTISCH WORLD CADET JUNIOR & U21 KAMPIOENSCHAPPEN OP TENERIFE!

Jonge karatekas uit de hele wereld

Nog nooit eerder in de geschiedenis van de sport heeft een toernooi zoals dit verwachte kampioenschap die in Tenerife word gehouden, zo'n veelzijdige aanwezigheid van vechters aangetrokken. Toen het registratieproces eindigde gisteren (zondag). Hadden honderden jonge karatekas uit de hele wereld hun deelname aan het grootste evenement van Karate bevestigd, waardoor de World Cadet, Junior & U21 Karate Championships op nieuwe en baanbrekende niveaus zal worden gebracht.

Grootste aantal deelnemers ooit

Ruim 1.700 jonge atleten uit niet minder dan 109 landen zullen op Tenerife tegen elkaar concurreren. Deze opkomst verplettert alle eerdere deelnemers; bij de laatste editie van het World Cadet, Junior & U21 Championships, dat in 2015 in Indonesië werd gehouden, namen 1354 karatekas uit 86 landen deel aan de wedstrijd.

Twee jaar eerder in Guadalajara (Spanje) werden 1335 concurrenten uit 100 landen geregistreerd om deel te nemen, terwijl 1167 atleten zich in 2011 in Maleisië aangemeld hadden. In het Senior World Championships vorig jaar in Oostenrijk is de deelname geteld met 1049 inzendingen uit 110 landen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws