World Boxing Super Series:'Callum Smith onttroont George Groves via knock-out’ Nieuws
Nieuws

World Boxing Super Series:'Callum Smith onttroont George Groves via knock-out’

World Boxing Super Series:'Callum Smith onttroont George Groves via knock-out’
World Boxing Super Series:'Callum Smith onttroont George Groves via knock-out’

George Groves en Callum Smith vochten vandaag vrijdag 28 september voor de WBA 'Super' super-middengewicht titel en de Muhammad Ali Trofee. De boksfans zagen een Engels onderonsje in Jeddah, Saoedi-Arabië.

De finale van de WBBS waar iedere boks fan naar uitkeek kwam tot een verassend einde in de zevende ronde. Wat een uitvoering van subliem boksen van beide vechters was, eindigde op een knock-out overwinnen door Callum Smith.

Aangeslagen

Een enorme linkse hoek deed Groves plotseling wankelen en de kampioen was duidelijk aangeslagen, en werd struikelend teruggestuurd naar de neutrale hoek. Smith proefde bloed en liet nog een paar gericht hoeken los op Groves, zowel links als rechts. Groves zakt op zijn knieën zonder antwoord. Hij gaat naar beneden en is niet meer in staat om op te staan en verliest hiermee zijn titel. Smith is de nieuwe wereldkampioen.

Smith is hiermee de nieuwe eigenaar van de WBA 'Super' wereldtitel, de Muhammad Ali Trophy, de WBC Diamond belt en de Ring Magazine-titel!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws