Home / Nieuws / World Boxing Super Series sluit tv-deal in Nederland en de Balkan

World Boxing Super Series sluit tv-deal in Nederland en de Balkan

WBSS sluit exclusieve tv-deal in Nederland en de Balkan

World Boxing Super Series sluit tv-deal in Nederland en de Balkan

COMOSA AG en MP & Silva hebben exclusieve media-rechtenovereenkomsten met RTL Nederland en Arena Sport aangekondigd om het eerste 2017/18 seizoen van de World Boxing Super Series te laten zien.

In Nederland is RTL de exclusieve uitzendrechthebbende en zullen via RTL7 de uitzendingen plaatsvinden.

Arena Sport heeft het recht om de WBSS uit te zenden in Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Macedonië, Montenegro, Kosovo, Servië en Slovenië. Andere netwerken die de reeks hebben binnen gehaald zijn onder andere Super Channel (Canada) en Sat.1 (Duitsland). Wie de uitzendingen gaat verzorgen in de Verenigde Staten en in Groot-Brittanië is nog onduidelijk.

Over World Boxing Super Series

De World Boxing Super Series is een aankomend professioneel bokstoernooi georganiseerd door Comosa AG. Het toernooi staat op twee gewichtsklassen: cruiserweight en super middleweight.

Elke gewichtsklasse bevat acht boksers die concurreren in een jaarlijkse knock-out competitie waarin de winnaar van elke gewichtsklasse de Muhammad Ali-trofee wint, genoemd naar de voormalige zwaargewichtkampioen Muhammad Ali en een verdeling van de prijzenpot van maar liefst $ 50 Miljoen deelt.

Het toernooi is gepland in September 2017 en eindigt in twee finales in Mei 2018. De cruiserweight divisie zal naar verwachting zijn eerste onbetwiste kampioen hebben sinds 2006.

Bekijk ook

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

GLORY Kickbokser Tarik Khbabez in actie bij grote brand (video)

Tarik Khbabez stond eind januari nog in de ring tegenover GLORY Kampioen Rico Verhoeven in ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page