World Boxing Council in de problemen door obscene ‘post’ over Conor McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / World Boxing Council in de problemen door obscene ‘post’ over Conor McGregor

World Boxing Council in de problemen door obscene ‘post’ over Conor McGregor

De integriteit van de WBC, een van de belangrijkste bestuursorganen in het professioneel boksen, is tijdelijk ingehaald door een nogal hilarische post op social media. Was het account ge-hacked of doelbewuste actie?

Iedereen maakt natuurlijk fouten, maar soms kunnen sommige hilarischer zijn dan andere. Het lijkt erop dat iemand toegang kreeg tot het World Boxing Council Twitter-account, die een paar drankjes teveel op had, of misschien wel een grote Conor McGregor-fan was.

Of was het iemand die gewoon zin in een grapje had. Hoe dan ook, dit is iets wat je niet elke dag ziet, nou nou nou. Er stond te lezen; “Conor McGregor fucked Khabib Nurmagomedov”, wij hoeven het niet te vertalen in het Nederlands om te lezen wat er staat. De vraag werd gesteld wie de ‘Ieren’ toegang had gegeven tot het Twitter account van de WBC.

World Boxing Council Betrokken bij Conor McGregor Blunder

Comeback naar het boksen

Sommige rapporten hebben onlangs gesuggereerd dat Conor McGregor een terugkeer naar de bokssport overweegt in een mogelijk gevecht tegen de gepensioneerde Paulie Malignaggi.
Hoewel er geen twijfel zou zijn over zowel MMA als boksen, is het maar de vraag of het echt zal gebeuren.

McGregor tekende onlangs een groot contract bij de UFC en het zou vreemd zijn als ze hem in een bokswedstrijd buiten de UFC zouden laten vechten. Ze kennen zijn kracht en willen dat niet weer weggeven, zoals met zijn gevecht tegen Mayweather. Vooral nu het boksen het zeer goed doet als sport.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page