Wie wordt de volgende Karate ster? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Wie wordt de volgende Karate ster?

Wie wordt de volgende Karate ster?

Karate talenten willen een goede indruk achterlaten op de Karate 1 Permier Liga in Parijs

Wie wordt de volgende Karate-ster? Aangezien de Karate 1-Premier in Parijs minder dan twee weken weg is, is dit een van de belangrijkste vragen bij Karate-fans. De aankomende Karate 1-Premier League in Parijs is de juiste plaats voor jonge en aanstormende karateka’s om een ​​sensatie te veroorzaken, aangezien het verwachte toernooi traditioneel het toneel is waar de nieuwe grote namen van de sport worden gekroond.

Wie wordt de volgende Karate-ster?

Opkomende atleten richten hun blik op de Karate 1-Premier League in Parijs. Het toernooi in de Franse stad is een van de grootste evenementen van het jaar en het wordt beschouwd als de perfecte gelegenheid voor jonge vechters om naam te maken in de discipline.

Dat was vorig jaar het geval

In de editie 2017 van het toernooi was de helft van de medaillewinnaars in individuele categorieën 24 jaar of jonger, met vier vechters amper in de twintig. Sadriddin Saymatov was een van de opkomende karateka’s die vorig jaar in Parijs de overhand had. De Oezbeekse kampioen gebruikte zijn overwinning in de Franse hoofdstad als een opstap naar het behalen van de status van een van de meest veelbelovende vechters van het Karate van vandaag.

De 20-jarige atleet uit Oezbekistan had alleen deelgenomen aan drie grote senioren wedstrijden

Voordat hij vorig jaar een sensatie veroorzaakte in de sporthal Pierre de Coubertin. Scoorde de karateka 24 punten in zes periodes en stond slechts 2 punten toe om de gouden medaille in mannelijke Kumite -60 kg te krijgen. De prestatie van Saymatov was zo opmerkelijk dat de U21 Wereldkampioenschappen rally 2017 een van de hoogtepunten van het evenement was, met zijn 6-0 overwinning op de Maleisische Senthilkumaran Selvarajoo in de finale.

Bekijk ook

Opgepakt! Bekende kickboks promotor en minister in de cel

Aanklagers spanden een strafrechtelijke rechtszaak aan van vijf punten in deze zaak

Knokken! UFC’ers Gaethje en Chandler stemmen in met gevecht

Justin Gaethje en Michael Chandler hebben mondeling ingestemd met een lichtgewicht gevecht

Blote vuist gevecht Lobov en Malignaggi verplaatst

Pensioen! Conor McGregor’s boezemvriend Artem Lobov stopt er mee

De voormalige UFC-vechter en boksster kondigde vandaag zijn pensionering aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page