Wordt kickbokser Mellony Geugjes bewust genegeerd? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Wordt kickbokser Mellony Geugjes bewust genegeerd?

Wordt kickbokser Mellony Geugjes bewust genegeerd?

Afgelopen week werd bekend dat de Japanse kickbokser Kana de ring in zal gaan tegen de Zweedse Josephine Knottson, op zich geen vreemd nieuws zou men denken, zij het niet dat Kana nog steeds hoog op het verlanglijstje van de Nederlandse kickbokser Mellony Geugjes staat. Beide dames hebben nog een rekening te vereffenen, zo wil Geugjes haar titel terug winnen.

Lange tijd

Normaliter zou men verwachten dat de voormalige kampioen, in dit geval Geugjes de kans zou krijgen om de titel te heroveren op in dit geval Kana, die de titel van Geugjes afsnoepte zo’n tien maanden geleden. Maar niets van dit alles, sterker nog Kana gaat nu dus eerst de strijd aan met de Zweedse, en dan in een Super Fight.

Mellony Geugjes is het zat en wil haar K-1 Krush WGP titel terug

Titel terug

Dat Geugjes het er niet bij laat zitten blijkt uit het feit dat zij via social media aangeeft graag weer de strijd aan te gaan met Kana. Zo Twitterde Geugjes: “When will the K-1 WGP give me my fight against kana? I gave her 10 months! Lets go man I want my crown back. “

Geen reactie

Tot nu toe hebben wij nog geen reactie kunnen bespeuren van de Krush organisatie op het dwingende toch vriendelijke verzoek van Geugjes. Wordt Geugjes bewust genegeerd, of durft Kana de confrontatie niet nogmaals aan en is zij bang haar titel te moeten gaan afstaan? Maar het lijkt evident dat het gevecht er moet komen en Geugjes haar kans krijgt de titel te herwinnen.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page