VIDEO: Woestijn boksen heeft u er wel eens van gehoord? Nieuws
Nieuws

VIDEO: Woestijn boksen heeft u er wel eens van gehoord?

VIDEO: Woestijn boksen heeft u er wel eens van gehoord?

Elk land heeft zo zijn eigen varianten van boksen en vechtsporten

Dat elk land zijn eigen tradities heeft in verschillende soorten zaken is geen geheim, dat er geheimzinnige vechtsporten bestaan zoals in India, of Tibet weet men inmiddels ook wel, maar deze variant op het boksen hebben wij niet eerdere gezien. Op zich een vriendelijk uitziend potje boksen tussen vrienden, maar is dat zo? Er blijkt toch best wel fanatiek heen en weer gemept te worden. Ook de stijl van beide boksers doet vermoeden dat wij hier te maken moeten hebben met twee ultiem getrainde vechters.

Altijd leuk zo'n amateur wedstrijd

Dat boksen niet altijd op professioneel gebied hoeft plaats te vinden, en dat deze vaak zorgen voor meer spektakel is in deze video ook wel van toepassing. Wij wilden hem onze bezoekers van de site niet onthouden, altijd leuk zo'n afwisseling om je weekend mee door te komen. Origine van de video hebben wij niet kunnen achterhalen maar het onderschrift kan ons wellicht meer vertellen. Voor nu ga achterover zitten en kijk geniet, of verbaas u.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws