Woeste UFC-vechter speelt vals tijdens bizar gevecht (video) Nieuws
Nieuws

Woeste UFC-vechter speelt vals tijdens bizar gevecht (video)

Woeste UFC-vechter speelt vals tijdens bizar gevecht (video)

Markus Perez, voormalig UFC-vechter kon zich niet inhouden tijdens een kussengevecht-toernooi afgelopen weekend. De nieuwe rage is niet zo onschuldig als het lijkt en komt ietwat bizar over.

Voormalig UFC-middengewicht Perez was een van de vele vechters die afgelopen deelnamen aan het Pillow Fighting Championship-toernooi. Perez werd in januari 2021 door de UFC ontslagen en blijkt op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het kussen vechten lijkt een nieuwe stap als was het hopelijk maar eenmalig.

Kussentje erop?

Zoals de naam al doet vermoeden, betreden vechters de PFC-ring gewapend met kussens als hun enige aanvalsmiddel. De finale van de 16 deelnemers in de mannenklasse had een prijzengeld van $ 5.000. Perez bereikte de kwartfinale waar hij fitnesscoach Reggie Newsome ontmoette.

Het liep echter uit de hand toen Newsome zijn kussen verloor in het midden van de wedstrijd. In overtreding van de regels, Stopte niet met het uitvoeren van donzige aanvallen. Het resultaat? Een handgemeen tussen beide mannen, hun teams en Pillow FC-officials in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws