Wladimir Klitschko rematch tegen Anthony Joshua bevestigd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Wladimir Klitschko rematch tegen Anthony Joshua bevestigd

Wladimir Klitschko rematch tegen Anthony Joshua bevestigd

‘Het gaat gebeuren’ Eddie Hearn bevestigt Wladimir Klitschko rematch tegen Anthony Joshua

EDDIE Hearn beweerd dat Anthony Joshua in staat is om Wladimir Klitschko in een rematch van hun epische zwaargewicht titel gevecht in het Wembley Stadium nogmaals te verslaan.

De 27-jarige slaagde erin om het tot in de 11e ronde vol te houden – maar na het gevaarlijk dicht bij de nederlaag zijn in de zesde, zegt Klitschko, genaamd Dr Steelhammer, het was slechts een barst op het blazoen van de grootste ster van het Britse boksen.

De rematch komt er aan

“We kijken naar alle mogelijke sites voor de rematch. Het is niet echt een geval dat ze het ons op een bepaalde datum moeten laten weten. Voor ons is het gaande, “vertelde Hearn, Joshua’s promotor bij Matchroom, tegen Boxing News.

‘Totdat [Klitschko] zich omdraait en zegt’ nee, ik ben met pensioen. Op dit moment kan ik alleen maar zeggen dat het gebeurt omdat we het niet anders hebben gehoord.

“Het aantal aanbiedingen dat we van andere partijen toegezegd hebben gekregen, betekent dat het geldbedrag om te vechtenn zo groot is, ik kan mij niet voorstellen dat hij dit laat liggen. Zelfs al is het niet om het geld dat ik denk dat hij het wenst, denk ik dat hij terugkijkt en denkt dat hij Josh in de vijfde of zesde had kunnen verslaan. Veel mensen gaf hem veel credit, dus waarom niet? ‘

De IBF Titel staat op het spel

Team AJ wordt momenteel geconfronteerd met een angst om te zien of de Watford-vechter van zijn IBF-riem zal worden gestript door Klitschko.

Hearn heeft om een ​​vrijstelling van het bestuursorgaan gevraagd om Klitschko voor de rematch op te nemen in plaats van de verplichte uitdager Kubrat Pulev.

Een beslissing wordt deze week verwacht

De 37-jarige stelde ook oktober voor als de waarschijnlijke termijn voor Joshua’s terugkeer naar de ring, waarin de vier locaties die geïnteresseerd waren in het hosten van de zwaargewichtherstel.

“We kijken naar Amerika, Nigeria, Dubai of Cardiff,” zei hij.

Bekijk ook

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Billy 'Bruce Lee' leverkicks rivaal kotsmisselijk! 'Nasty'

Billy ‘Bruce Lee’ leverkicks rivaal kotsmisselijk! ‘Nasty’ (video)

Deze ging schreeuwend van de pijn en kotsmisselijk naar het canvas

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page